Blog

Kategóriák

Minőségi kiegészítő termékek az Ön otthonában is!

Publikované dňa 2019-08-01

Kétségtelen, hogy az olyan kiegészítő tartozékok, mint a kilincsek és a postaládák a hétköznapjaink fontos részei. Legtöbbször csak akkor vesszük észre őket, ha elromlanak, ám abban az esetben rendkívüli bosszúságot tudnak okozni. Fontos tehát, hogy ezek a kiegészítők megfelelő minőségben álljanak rendelkezésünkre és tartósak legyenek. Nálunk mindezt a legjobb ár-érték arányban találhatja meg.

Köszöntjük honlapunkon!

Cégünk kilincsek, postaládák valamint azok kiegészítőinek forgalmazásával foglalkozik. Vállalkozásunkat 1996-ban Szlovákiában alapítottik, majd 2012-ben a Cseh Köztársaságra, 2019-től kezdve pedig Magyarországra terjesztettük ki működési területünket.

Mivel szerettük volna a vevőinket minél szélesebb körben kiszolgálni, ezért 2006-tól kezdve elindítottuk online webáruházunkat. Internetes boltunk kiskereskedők, valamint magánszemélyek számára egyaránt elérhető. Vállalkozásunk több gyártóval is közvetlen kapcsolatban áll, akiktől folyamatosan tudjuk beszállítani a cégünk által forgalmazott termékeket. Mindennek köszönhetően kiváló minőségben, rövid időn belül tudjuk teljesíteni a megrendeléseket, valamint az egyedi igényeknek is eleget tudunk tenni.

Válogasson minőségi és széles kínálatunkból!

Megfelelő kilincset keres ajtójára?

Szeretne valóban minőségi zárbetétet?

Kiváló minőségű postaládát, vagy tartós házszámot keres?

Nem kell tovább keresnie, hiszen online webáruházunkban ezen termékek mind kaphatók. Nálunk minden otthonán belül vagy kívül szükséges kiegészítőt és tartozékot megtalál. Legyen szó műanyag vagy fém kilincsről, különböző méretű postaládákról, vitrinekről vagy széfekről, gazdag választékot biztosítunk ezekből a termékekből.

Internetes webáruházunkban könnyen és gyorsan megtalálja a keresett terméket. Mindössze pár kattintás és már meg is rendelheti a keresett terméket, amelyet a lehető leghamarabb, rendszerint közvetlenül a raktárból tudunk, egyenesen az otthonába szállítani.

Miért bennünket válasszon?

  • Nálunk valamennyi termékünket kitűnő minőségben és a legkedvezőbb áron tudja beszerezni.

  • Termékeinket olyan neves és elismert gyártóktól szerezzük be, mint a Richter vagy a ROSTEX.

  • Nagy raktárkészletünknek köszönhetően a legtöbb termékünkből többféle méret, szín, illetve dizájn közül lehet választani.

  • Modern logisztikai szervezési elveinknek köszönhetően a legtöbb megrendelt terméket rendkívül rövid időn belül tudjuk szállítani.

  • Amennyiben a termék nincsen raktáron, akkor legtöbbször, közvetlenül a gyártótól szerezzük be azt, hogy a lehető leghamarabb otthonába tudjuk szállítani.

  • Munkatársaink igyekeznek minden ügyfélnek olyan terméket találni, amely minőségben és árban is megfelel az elvárásoknak.

  • Az értékesítés előtt és után is minden vásárlónknak, professzionális szolgáltatásokat biztosítunk. Kezdve a vásárlás előtti tanácsadástól, a termék felszerelésével kapcsolatos segítség nyújtáson keresztül az esetleges panaszkezelésig.

  • Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában áll vásárlóink rendelkezésére!

  • Ebben az üzletágban szinte egyedülálló módon ár- és elégedettségi garanciát vállalunk. Amennyiben tehát az áru nem felel meg minőségben, vagy kivitelezésben az ügyfelünk elvárásinak, akkor a terméket – a honlapunk meghatározott feltételek szerint – visszaküldheti és a vételár teljes összegét visszaadjuk.

Rendeljen webáruházunkon keresztül!

Vállalkozásunk minden esetben fontosnak tartja az az ügyfelekkel való folyamatos kapcsolattartást. Célunk, hogy minden vásárlónk a lehető legnagyobb színvonalon szolgálhassuk ki.

Amennyiben valamelyik termék nincsen készleten webáruházunkban, akkor igyekszünk azt a lehető leghamarabb beszerezni. Cégünk igyekszik, minden, a tevékenységi köréhez kapcsolódó egyedi igényt is teljesíteni.

Keressen minket bizalommal! Tevékenységünk fontos célja, hogy vásárlóként elégedett legyen a termékünkkel. Számunkra pedig az elégedettség legjobb visszajelzése, hogyha legközelebb is tőlünk rendeli meg a terméket. A cégünkkel kapcsolatos információkat – beleértve elérhetőségünket is – a honlapunk „Kapcsolat” rovatában találhatja meg.

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80