Cilinderes zárak

Cilinderes zárak

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
1760 Ft‎ 22390 Ft‎

A cilinderes zárak olyan zárfajták, amelyek azonosító cilindert használnak a zár működtetésére. Ez a cilinder lehet kulcsos vagy kulcs nélküli típusú. Az ilyen típusú zárak rendkívül biztonságosak, mivel a kulcs vagy a kulcs nélküli azonosító rendszer egyedülálló és nehéz másolni. Ezáltal nagyfokú védelmet nyújtanak a nem kívánt behatolók ellen....

A cilinderes zárak olyan zárfajták, amelyek azonosító cilindert használnak a zár működtetésére. Ez a cilinder lehet kulcsos vagy kulcs nélküli típusú. Az ilyen típusú zárak rendkívül biztonságosak, mivel a kulcs vagy a kulcs nélküli azonosító rendszer egyedülálló és nehéz másolni. Ezáltal nagyfokú védelmet nyújtanak a nem kívánt behatolók ellen.

Továbbá a cilinderes zárak rendkívül kényelmesek és rugalmasak a használatban. Kulcsos típus esetén könnyű használni, és egyszerűen cserélhető az azonosító cilinder, ha elveszett vagy ellopott kulcs miatt aggodalom merülne fel. Kulcs nélküli típus esetén pedig kód, kártya vagy más azonosító eszköz segítségével lehet a zárat működtetni, ami kényelmet nyújt, különösen akkor, ha több személynek van hozzáférése az adott zárhoz.

Webáruházunkban cilinderes zárak széles választéka érhető el különböző típusokban, méretekben és biztonsági szinteken. Ez lehetővé teszi, hogy megtaláld az otthonod vagy irodád számára legmegfelelőbb zárat az ajtó típusa és az elvárt biztonsági szint alapján. Az egykulcsos rendszerű cilinderes zárak lehetővé teszik az egyszerű és kényelmes kulcskezelést több zárhoz is.

Az általunk kínált zárak magas minőségűek és megbízhatóak. Az ilyen típusú zárak tartósak és ellenállóak a behatolási kísérletekkel szemben. Megfelelnek a legmagasabb biztonsági szabványoknak, és garantálják az otthonod vagy irodád védelmét

Bővebben
Mutat 1 - 15 / 15

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80