Zártestek, Bevésőzárak

Zártestek, Bevésőzárak

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
515 Ft‎ 20400 Ft‎
Szín
több ... less

Alkategóriák

 • A kulcsos zárak olyan biztonsági megoldások, melyek segítségével zárhatóvá tehetők ajtók, ablakok, bútorok és egyéb hasonló tárgyak. A kulcsos zárak legfontosabb elemei a zárszerkezet és a kulcs. A zárszerkezet tartalmazza azokat a mechanizmusokat, amelyek megakadályozzák a zárt tárgyak illetéktelen felnyitását. A kulcs pedig a megfelelő zárszerkezetbe illesztve nyitja ki vagy zárja le a tárgyat.

  A kulcsos zárak a biztonsági igényeknek megfelelően különböző méretűek, típusúak és anyagból készülnek. A leggyakrabban használt kulcsos zárak a cilinderzáras zárak, melyek zárszerkezete egy szálkás kulccsal nyitható és zárható. Ezen kívül léteznek még csapszáras, tűzálló, bejárati és padlózáras kulcsos zárak is.

  A kulcsos zárakat általában azokon a helyeken használják, ahol a biztonságos zárás elengedhetetlen, mint például lakások, irodák, raktárak vagy értéktároló helyek esetében. A kulcsos zárak használata nagyban hozzájárul a biztonságérzet fokozásához, és megakadályozza a nem kívánt behatolókat.

  Az oldalon található kulcsos zárak különböző típusúak, méretűek és anyagokból készülnek, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és preferenciáinak megfelelő terméket. A termékek magas minőséget képviselnek, és biztosítják a hosszú távú használatot.

 • A cilinderes zárak olyan zárfajták, amelyek azonosító cilindert használnak a zár működtetésére. Ez a cilinder lehet kulcsos vagy kulcs nélküli típusú. Az ilyen típusú zárak rendkívül biztonságosak, mivel a kulcs vagy a kulcs nélküli azonosító rendszer egyedülálló és nehéz másolni. Ezáltal nagyfokú védelmet nyújtanak a nem kívánt behatolók ellen.

  Továbbá a cilinderes zárak rendkívül kényelmesek és rugalmasak a használatban. Kulcsos típus esetén könnyű használni, és egyszerűen cserélhető az azonosító cilinder, ha elveszett vagy ellopott kulcs miatt aggodalom merülne fel. Kulcs nélküli típus esetén pedig kód, kártya vagy más azonosító eszköz segítségével lehet a zárat működtetni, ami kényelmet nyújt, különösen akkor, ha több személynek van hozzáférése az adott zárhoz.

  Webáruházunkban cilinderes zárak széles választéka érhető el különböző típusokban, méretekben és biztonsági szinteken. Ez lehetővé teszi, hogy megtaláld az otthonod vagy irodád számára legmegfelelőbb zárat az ajtó típusa és az elvárt biztonsági szint alapján. Az egykulcsos rendszerű cilinderes zárak lehetővé teszik az egyszerű és kényelmes kulcskezelést több zárhoz is.

  Az általunk kínált zárak magas minőségűek és megbízhatóak. Az ilyen típusú zárak tartósak és ellenállóak a behatolási kísérletekkel szemben. Megfelelnek a legmagasabb biztonsági szabványoknak, és garantálják az otthonod vagy irodád védelmét

 • Speciális zárak

 • A legmegbízhatóbb elektromos zárat keresi? Nálunk biztosan megtalálja! Az általunk kínált elektromos zárak rövid idő alatt és egyszerűen telepíthetőek, minőségük kiváló és hosszú életűek. A telepítéshez szükséges transzformátor 220V-12V. Termékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk.

A bevésőzárak általában fa bejárati, vagy beltéri ajtókban használatosak. Webáruházunkban megtalálja a kulcsos zárakat, cilinderes zárakat, toalett zárakat, rúdzárakat, tolóajtóra szerelhető zárakat, speciális zárakat, zár tokokat és az elektromos zárakat is. Mindegyik termékünk

Az egyszerűbb zártestek és bevésőzárak  felszereléséhez nem szüksé...

A bevésőzárak általában fa bejárati, vagy beltéri ajtókban használatosak. Webáruházunkban megtalálja a kulcsos zárakat, cilinderes zárakat, toalett zárakat, rúdzárakat, tolóajtóra szerelhető zárakat, speciális zárakat, zár tokokat és az elektromos zárakat is. Mindegyik termékünk

Az egyszerűbb zártestek és bevésőzárak  felszereléséhez nem szükséges különösebb műszaki tudás, néhány szerszám és egy fúró segítségével megoldható a beszerelésük. Az elektromos zárak is rövid idő alatt és egyszerűen telepíthetőek, minőségük kiváló és hosszú életűek. A telepítéshez szükséges transzformátor 220V-12V. Termékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk.

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 30 / 46

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80