Ajtócsukók

Ajtócsukók

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
4230 Ft‎ 44370 Ft‎
Szín
több ... less

Alkategóriák

  • Szeretné elkerülni az ajtó becsapódásával járó károkat és hangzavart? Válogasson prémium minőségű RICHTER ajtócsukóink kínálatából, amiben a rögzítőkarral ellátott modellek mellett megtalálja a könnyű ajtókhoz való modelleket és a rugós kivitelezésűeket egyaránt. Főként házak, lakások és középületekbe ajánljuk őket, azok számára, akik minőségi ajtócsukóra vágynak! Az általunk forgalmazott ajtócsukók mindegyike megfelel a tűzbiztonsági tanúsítványoknak és állítható csukódási sebességgel rendelkezik!

  • Szeretné elkerülni az ajtó hirtelen becsapódásával járó károkat? Válogasson prémium minőségű BRANO ajtócsukóink kínálatából! Főként házak, lakások és középületekbe ajánljuk őket, azok számára, akik minőségi ajtócsukóra vágynak! Az általunk forgalmazott ajtócsukók mindegyike megfelel a tűzbiztonsági tanúsítványoknak és állítható csukódási sebességgel rendelkezik!

  • Szeretné elkerülni az ajtó hirtelen becsapódásával járó károkat? Válogasson prémium minőségű GEZE ajtócsukóink kínálatából, amiben a rögzítőkarral ellátott modellek mellett megtalálja a könnyű ajtókhoz való modelleket is! Főként házak, lakások és középületekbe ajánljuk őket, azok számára, akik minőségi ajtócsukóra vágynak! Az általunk forgalmazott ajtócsukók mindegyike megfelel a tűzbiztonsági tanúsítványoknak és állítható csukódási sebességgel rendelkezik!

  • Szeretné elkerülni az ajtó hirtelen becsapódásával járó károkat? Válogasson prémium minőségű DECENTIS ajtócsukóink kínálatából! Főként házak, lakások és középületekbe ajánljuk őket, azok számára, akik minőségi ajtócsukóra vágynak! Az általunk forgalmazott ajtócsukók mindegyike megfelel a tűzbiztonsági tanúsítványoknak és állítható csukódási sebességgel rendelkezik!

  • Minden ajtótipushoz alkalmas

Biztosan ismeri Ön is, kinyitja az ajtót és hirtelen becsapódik Ön mögött. Egyszerű megoldást kínálunk ennek elkerülésére, és ezek az ajtócsukók. Jobbos illetve balos ajtóhoz alkalmasak sima vagy rögzíthető karral. Főként lakóegységek, házak, lakások és középületek ajtóinál praktikusak. Mindegyik megfelel a tűzbiztonsági tanúsítványnak és állíth...

Biztosan ismeri Ön is, kinyitja az ajtót és hirtelen becsapódik Ön mögött. Egyszerű megoldást kínálunk ennek elkerülésére, és ezek az ajtócsukók. Jobbos illetve balos ajtóhoz alkalmasak sima vagy rögzíthető karral. Főként lakóegységek, házak, lakások és középületek ajtóinál praktikusak. Mindegyik megfelel a tűzbiztonsági tanúsítványnak és állítható az ajtó csukási sebessége.

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 30 / 42

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80