SMART zárbetétek

SMART zárbetétek

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
46510 Ft‎ 54610 Ft‎
Zárbetét méret A/B
több ... less

Nem akar kulcsokat használni, és szeretne lépést tartani a korral? Termékpalettánkban egyedülálló megoldást kínálunk Önnek, ez a távolról működtethető ajtónyitó. Mindez olyan egyszerű. A távoli ajtónyitás már nem csak az autóipar része. Egy ilyen távolról vezérelhető rendszerrel védheti a ház kapuját, amely forradalmi és megkönnyíti az ajtónyitá...

Nem akar kulcsokat használni, és szeretne lépést tartani a korral? Termékpalettánkban egyedülálló megoldást kínálunk Önnek, ez a távolról működtethető ajtónyitó. Mindez olyan egyszerű. A távoli ajtónyitás már nem csak az autóipar része. Egy ilyen távolról vezérelhető rendszerrel védheti a ház kapuját, amely forradalmi és megkönnyíti az ajtónyitást és -zárást.

Ajtónyitót kínálunk, melynek köszönhetően egyszerűen, kulcs nélkül nyithatja ki az ajtót. Az elektromos ajtónyitó elegáns megoldást kínál otthona ajtóinak hatékony zárására. Ezek az intelligens zárak, melyeket bárhonnan könnyedén kinyithat. Csak kiválasztott személyeknek biztosít hozzáférést és kulcs nélkül is gond nélkül bejuthatnak a házba vagy helyiségbe. Az okostelefonnal való kapcsolatnak köszönhetően mindent kézben tarthat és tudja, hogy ki mikor érkezett. Ajtaját egyéb ajtótartozékokkal is gazdagíthatja, melyek kínálatunkban megtalálhatóak.

Bővebben
Mutat 1 - 2 / 2

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80