Szállítási módok

Házhoz szállítás

A rendelések feldolgozása valamint kiküldése általában 2-5 munkanapot vesz igénybe (amennyiben van a termék raktáron).

A kiküldésről e-mailben értesítjük a megrendelőt (előfordulhat, hogy a Spam-reklám fiókba kerül).
A kiszállítás általában 2-4 munkanapot vesz igénybe a futárszolgálatnak való átadástól számítva, mivel Szlovákiából indul a csomag. Amíg a csomag nem ér át Magyarországra, addig a magyar GLS nem látja a csomagot a rendszerében.

A szállítás pontos időpontjáról lehetősége van egyeztetni a futárszolgálattal, miután beért Magyarország területére.

Van lehetőség igénybe venni csomagküldő szolgáltatást is. Ebben az esetben a szállítási módnál az Önhöz legközelebb eső csomagpontot kell kiválasztani.

Amennyiben a termék nincs raktáron, nagy kereslet esetén előfordulhat, hogy egyes termékekből hiány keletkezik, minden esetben értesítjük az ügyfeleket a várható szállítás idejéről.

Kiszállítási idő gyártóktól és termék típustól függően alakul: 2-5 munkanap; 7-14 munkanap, 3-5 hét.

A szállítási költség termékenként változik súlytól és mérettől függően – hozzávetőlegesen 1.070 – 1.990 Ft. A termék kosárba helyezése után (még a rendelés leadása előtt) a postaköltség pontosan fel van tüntetve a termék mellett.

25.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás díját átvállaljuk. Kivételt képez a raklapos szállítás, melynek díja 18.000 Ft.

A csomag átvételekor minden esetben kérjük ellenőrizni a csomagolás sértetlenségét! Sérülés esetén ne vegye át a csomagot vagy tüntesse fel átvételi lapon a sérülés mértékét és mivoltát. Ellenkező esetben a reklamációt nem áll módunkban elismerni.


Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80