Kilincsek műanyag ablakokra

Kilincsek műanyag ablakokra

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
670 Ft‎ 3905 Ft‎
Szín
több ... less
Kilincsek típusa
több ... less
Kilincsek anyaga
több ... less
Kilincsek színe
több ... less

Az univerzális ablak kilincseink között megtalálja a kiváló minőségű TOPAZ, NOVA, PROXIMA és JOVI modern és rozsdamentes kilincs modelleket, melyek kiváló választások modern családi házakba és más, nyilvános épületekbe. Kilincseink kényelmes fogást biztosítanak, modern megjelenésűek, valamint speciális mechanizmusuknak köszönhetően precízen pozí...

Az univerzális ablak kilincseink között megtalálja a kiváló minőségű TOPAZ, NOVA, PROXIMA és JOVI modern és rozsdamentes kilincs modelleket, melyek kiváló választások modern családi házakba és más, nyilvános épületekbe. Kilincseink kényelmes fogást biztosítanak, modern megjelenésűek, valamint speciális mechanizmusuknak köszönhetően precízen pozícionálhatók, akár a mikroventiláció (résszellőzés) során is. A műanyag ablakokra való kilincsek között megtalálja az egészen egyszerű, fehér műanyag modellek mellett az igazán mutatós, divatos darabokat is.

Bővebben
Mutat 1 - 19 / 19

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Tapasztalat

Már 20éve forgalmazunk
kilincseket és postaládákat!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80

Termékkínálatunk várja Önt - online vásárlás aggodalom nélkül

Figyelem változás a küldemények kifizetésében:Értesítjük, hogy kormányrendelet alapján 2020. március 23-tól a rendelések kifizetésére csak előre utalással vagy kézbesítéskor kártyával van lehetőség.
Készpénzes fizetés átvételekor visszavonásig nem lehetséges.