Széfek és pénzkazetták

Széfek és pénzkazetták

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
3250 Ft‎ 96090 Ft‎
Szín
több ... less
Kulcsok száma
több ... less

Alkategóriák

  • Szeretné megőrizni értékeit, legyen szó ékszerekről, pénzről, fontos iratokról, utalványokról? Válassza a webáruházunkban is megtalálható pénzkazettákat, melyek garantáltan a segítségére lesznek! Választékunkban megtalálja a különböző színben, méretben elérhető, acélból készült, kiváló minőségű és ár-érték arányú pénzkazettákat, melyek garantáltan nem fognak csalódást okozni! Számkódos, vagy kulcsos? Döntse el Ön! Amennyiben fokozott biztonságra vágyik, válassza a számkódos technológiát! Használja szabadon választott, bármikor megváltoztatható kódját értékei megőrzésére! 

    A gyors és megfelelő választás érdekében olvassa el a termékeink alatt található rövid leírásainkat!

  • Fali hamutartót keres megfizethető áron? Válogasson fali hamutartóink kínálatából! Fali  hamutartóink mindegyike egyszerűen tisztítható a kivehető cigarettacsikk tárolónak köszönhetően.

Aggódik az értéktárgyaiért mert felbecsülhetetlenek az Ön számára? Praktikus és esztétikus megoldást kínálunk széfjeinkkel és értékmegőrzőinkkel. Nagy, kicsi, mechanikus vagy elektronikus széfek,pénzkazetták méghozzá különböző formákban és színekben! A széfek és a pénzkazetták hatékony védelmet nyújtanak a hívatlan vendégek ellen. Nálunk mindenk...

Aggódik az értéktárgyaiért mert felbecsülhetetlenek az Ön számára? Praktikus és esztétikus megoldást kínálunk széfjeinkkel és értékmegőrzőinkkel. Nagy, kicsi, mechanikus vagy elektronikus széfek,pénzkazetták méghozzá különböző formákban és színekben! A széfek és a pénzkazetták hatékony védelmet nyújtanak a hívatlan vendégek ellen. Nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelőt!

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 30 / 62

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Tapasztalat

Már 25éve forgalmazunk
kilincseket és postaládákat!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80