Lakatok

Lakatok

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
45 Ft‎ 19340 Ft‎
Szín
több ... less
Lehetőség további kulcsok rendelésére
több ... less

Alkategóriák

 • Webáruházunkban lakatok széles választékát találja különböző színben, kivetelezésben. Ebben a kategóriában mindenki megtalálja a neki valót!

 • Minden biztonsági lakat rendelkezik a megfelelő tanúsítvánnyal.

 • A réz lakatok örök klasszikusnak számítanak a lakatok között.

 • Számzáras lakatok előnyei közé tartozik, hogy kényelmesen nyithatóak és zárhatóak a választott kód segítségével, ezzel megőrizve a teljes biztonságot. Vásároljon Ön is számzáras lakatot webáruházunkból gyorsan és egyszerűen!

 • Ebbben a kategóriában megtalálja a bőröndök és utazó táskák biztonságos zárásárára kifejlesztett méretileg is alkalmas lakatokat, melyek a TSA minősítésnek köszönhetően lehetővé teszik a reptéri személyzetnek a lakat sérülésmentes kinyitását.

 • Kültéren szeretné használni a lakatokat? Válassza a rozsdamentes acél lakatot, hiszen ezek minőségi acélból készülnek, mely alkalmassá teszi őket kültéri és kedvezőtlen körülmények közti használatra is!

 • Használhatóak bejárati ajtó, garázs, kiskapu, műhely vagy kerti ház zárására és már nem fogja vesztegetni az idejét a zárhoz tartozó megfelelő kulcs keresésével.

 • Minden lakathoz tartozik egy bizonyos számú kulcs, amennyiben pótkulcsra van szüksége, válasszon kínálatunkból.

 • Webáruházunkban széles választékban megtalálja a kulcskarikákat kedvező árú szettekben. 

 • Mivel általában több féle kulcs zárja lakásunkat, kapunkat, garázsunkat, autónkat így nagy segítséget nyújthatnak a kulcs címkék és megjelölések a megkülönböztetésükben. Webáruházunkban megtalálja őket egy helyen, remek áron, házhozszállítással!

 • Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy befagyott valamelyik zárja. Erre a problémára is megoldást kínálnak az ebben a kategóriában található kenőanyagok, melyek hozzájárulnak a zárak, lakatok hosszú élettartamához. 

Előfordulhat olyan, hogy egy helységet, vagy valamilyen tárgyat egy külső eszközzel kell lezárnunk, mert a zár nem nyújt elegendő védelmet, vagy egyszerűen nem beszerelhető. Ehhez nyújt megoldást a lakat. A webáruházunkban megtalálható lakatokat működtetés szerint kategorizáltuk. A lakatoknak több fajtája van, áruházunkban a klasszikustól kezdve...

Előfordulhat olyan, hogy egy helységet, vagy valamilyen tárgyat egy külső eszközzel kell lezárnunk, mert a zár nem nyújt elegendő védelmet, vagy egyszerűen nem beszerelhető. Ehhez nyújt megoldást a lakat. A webáruházunkban megtalálható lakatokat működtetés szerint kategorizáltuk. A lakatoknak több fajtája van, áruházunkban a klasszikustól kezdve, a számzárason át a biztonsági lakatokig, mindegyiket megtalálja. Az általunk kínált lakatok mindegyikére jellemző a kiváló minőség. Garantáljuk, hogy ezek a termékek nem fognak pár használat után tönkre menni.  

A termékkategórián belül a különböző lakatok mellett megtalálja kulcskarikákat, címkéket, és itt választhatja ki a kulcsmásolást is, amennyiben szüksége van több pótkulcsra is a kiválasztott lakathoz.

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 30 / 128

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80