Zárak és zárbetétek

Zárak és zárbetétek

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
35 Ft‎ 139640 Ft‎
Szín
több ... less
Termék felülete
több ... less
Zárbetét méret A/B
több ... less
EP zárbetét méret A/B
több ... less
Lehetőség további kulcsok rendelésére
több ... less
EURO Mínus méret
több ... less
Biztonsági kategória
több ... less

Alkategóriák

 • Előfordulhat olyan, hogy egy helységet, vagy valamilyen tárgyat egy külső eszközzel kell lezárnunk, mert a zár nem nyújt elegendő védelmet, vagy egyszerűen nem beszerelhető. Ehhez nyújt megoldást a lakat. A webáruházunkban megtalálható lakatokat működtetés szerint kategorizáltuk. A lakatoknak több fajtája van, áruházunkban a klasszikustól kezdve, a számzárason át a biztonsági lakatokig, mindegyiket megtalálja. Az általunk kínált lakatok mindegyikére jellemző a kiváló minőség. Garantáljuk, hogy ezek a termékek nem fognak pár használat után tönkre menni.  

  A termékkategórián belül a különböző lakatok mellett megtalálja kulcskarikákat, címkéket, és itt választhatja ki a kulcsmásolást is, amennyiben szüksége van több pótkulcsra is a kiválasztott lakathoz.

 • A bevésőzárak általában fa bejárati, vagy beltéri ajtókban használatosak. Webáruházunkban megtalálja a kulcsos zárakat, cilinderes zárakat, toalett zárakat, rúdzárakat, tolóajtóra szerelhető zárakat, speciális zárakat, zár tokokat és az elektromos zárakat is. Mindegyik termékünk

  Az egyszerűbb zártestek és bevésőzárak  felszereléséhez nem szükséges különösebb műszaki tudás, néhány szerszám és egy fúró segítségével megoldható a beszerelésük. Az elektromos zárak is rövid idő alatt és egyszerűen telepíthetőek, minőségük kiváló és hosszú életűek. A telepítéshez szükséges transzformátor 220V-12V. Termékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk.

 • Bármely bútorajtóhoz, fiókhoz kiváló minőségű zárszerkezeteket biztosítunk. 

 • Kerékpár kábelzár használatát kizárólag másodlagos védelemként javasoljuk egy biztonsági lánc vagy u-lakat megléte mellett.

 •  Ha a főzárat kiegészítő zártechnikai megoldásra van szüksége, válogasson a másodzárak között.

 • A legerősebb lakat sem nyújt elég hatékony védelmet, ha nem megfelelő biztonsági lánccal használjuk. 

 • Zárbetétek széles típus és méret választéka.

Szeretné megelőzni otthonában a zárak megrongálását és a betöréseket, az azt követő stresszt és traumatikus élményeket? A fölösleges stressz és álmatlan éjszakák elkerülésének legjobb módja, ha megbízható és jó minőségű zárakkal, zárbetétekkel szereli fel otthonát!

Webáruházunk ezen kategóriája alatt megtalálja a lakatokat, zártesteket, bevésőz...

Szeretné megelőzni otthonában a zárak megrongálását és a betöréseket, az azt követő stresszt és traumatikus élményeket? A fölösleges stressz és álmatlan éjszakák elkerülésének legjobb módja, ha megbízható és jó minőségű zárakkal, zárbetétekkel szereli fel otthonát!

Webáruházunk ezen kategóriája alatt megtalálja a lakatokat, zártesteket, bevésőzárakat, bútorzárakat, kábelzárakat, másodzárakat, biztonsági láncokat és zárbetéteket egyaránt.

Azért, hogy elkerüljük a vásárlás során felmerülő méret és ajtókompatibilitásból eredő problémákat, pontos leírást adunk a termékekről.  Biztosra szeretne menni? Válassza a manapság elterjedt, modern elektronikus zárbetétet, melyek rádiófrekvenciával működnek, ezáltal használatukkor szükség van egy távirányítóra, vagy billentyűre.

Szeretné tudni, hogyan választhatja ki a legmegfelelőbb zárbetétet? Kattintson a „hogyan válasszunk zárbetétet” című kisokosunkra, melyben hasznos tanácsokat találhat, amiknek köszönhetően lépésről lépésre megtudja állapítani, hogy pontosan milyen méretre van szüksége.  

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 30 / 214

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Tapasztalat

Már 20éve forgalmazunk
kilincseket és postaládákat!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80

Termékkínálatunk várja Önt - online vásárlás aggodalom nélkül

Figyelem változás a küldemények kifizetésében:Értesítjük, hogy kormányrendelet alapján 2020. március 23-tól a rendelések kifizetésére csak előre utalással vagy kézbesítéskor kártyával van lehetőség.
Készpénzes fizetés átvételekor visszavonásig nem lehetséges.