Zárak és zárbetétek

Zárak és zárbetétek

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
45 Ft‎ 103380 Ft‎
Szín
több ... less
Termék felülete
több ... less
Zárbetét méret A/B
több ... less
EP zárbetét méret A/B
több ... less
Lehetőség további kulcsok rendelésére
több ... less
EURO Mínus méret
több ... less
Biztonsági kategória
több ... less

Alkategóriák

 • Előfordulhat olyan, hogy egy helységet, vagy valamilyen tárgyat egy külső eszközzel kell lezárnunk, mert a zár nem nyújt elegendő védelmet, vagy egyszerűen nem beszerelhető. Ehhez nyújt megoldást a lakat. A webáruházunkban megtalálható lakatokat működtetés szerint kategorizáltuk. A lakatoknak több fajtája van, áruházunkban a klasszikustól kezdve, a számzárason át a biztonsági lakatokig, mindegyiket megtalálja. Az általunk kínált lakatok mindegyikére jellemző a kiváló minőség. Garantáljuk, hogy ezek a termékek nem fognak pár használat után tönkre menni.  

  A termékkategórián belül a különböző lakatok mellett megtalálja kulcskarikákat, címkéket, és itt választhatja ki a kulcsmásolást is, amennyiben szüksége van több pótkulcsra is a kiválasztott lakathoz.

 • A bevésőzárak általában fa bejárati, vagy beltéri ajtókban használatosak. Webáruházunkban megtalálja a kulcsos zárakat, cilinderes zárakat, toalett zárakat, rúdzárakat, tolóajtóra szerelhető zárakat, speciális zárakat, zár tokokat és az elektromos zárakat is. Mindegyik termékünk

  Az egyszerűbb zártestek és bevésőzárak  felszereléséhez nem szükséges különösebb műszaki tudás, néhány szerszám és egy fúró segítségével megoldható a beszerelésük. Az elektromos zárak is rövid idő alatt és egyszerűen telepíthetőek, minőségük kiváló és hosszú életűek. A telepítéshez szükséges transzformátor 220V-12V. Termékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk.

 • A bútorzárak olyan zármegoldások, amelyek lehetővé teszik a bútorok biztonságos zárását és nyitását. Az ilyen típusú zárak általában az ajtók, fiókok és szekrények zárására szolgálnak. A bútorzárak lehetnek kulcsosak vagy kóddal vezérelhetők. A bútorzárak használata különösen fontos azoknál a bútoroknál, amelyekben értékes vagy érzékeny tárgyakat tárolunk, és amelyekhez nem szeretnénk, hogy mások hozzáférjenek.

  Ön is biztonságossá tenné szekrényét? Válogasson bútorzáraink és
   tolózáraink kínálatából, amelyek segítenek zárhatóvá, illetve ha kell biztonságossá tenni szerkényünket vagy fiókunkat! 

 • A kábelzárak olyan eszközök, amelyeket általában biztonsági vagy védelmi célokra használnak. Ezek a zárak rugalmas, tartós anyagból készülnek, és a kábelek biztonságos és megbízható rögzítését szolgálják. A kábelzárak gyakran alkalmazhatók kerítések, biciklik, motorok vagy más értékes tárgyak védelmére.

  A kábelzárak sokféle méretben és típusban elérhetők, így alkalmazkodni tudnak különböző kábelvastagságokhoz és méretekhez. Ezek általában egyszerűen használhatók, gyorsan és könnyen rögzíthetők, és nehéz eltávolítani őket engedély nélkül. Az erős anyagból készült kábelzárak ellenállnak az eszközök manipulációjának vagy vandalizmusnak, így hatékony védelmet nyújtanak.

  A kerékpár kábelzár használatát kizárólag másodlagos védelemként javasoljuk egy biztonsági lánc vagy u-lakat megléte mellett. 

 • A másodzárak olyan zárszerkezetek, amelyek további védelmet nyújtanak az ajtóknak és ablakoknak. Azokon a helyeken, ahol az alapvető zárszerkezet nem nyújt elegendő biztonságot, a másodzárak kiváló megoldást jelentenek a betörések és illetéktelen behatolások ellen.

  A másodzárak nem csak az otthoni biztonságot növelik, hanem az irodákban, üzletekben vagy más kereskedelmi helyeken is hasznosak lehetnek. Az üzletekben például az értékes áruk védelmére, vagy az irodákban a bizalmas adatok megőrzésére használhatók. Azonban fontos megjegyezni, hogy a másodzárak kiválasztásakor figyelembe kell venni az adott helyzet és alkalmazás sajátosságait, valamint szakértői tanácsot kell kérni a megfelelő típus és méret kiválasztásához.

  A webáruházunkban elérhető másodzárak magas minőséget és megbízhatóságot garantálnak.  A termékek részletes leírásai és technikai adatlapjai segítenek Önnek a választásban, hogy a legmegfelelőbb másodzár mellett döntsön.

 • biztonsági láncok nagyszerű eszközök lehetnek a fizikai biztonság növelésére otthon vagy irodai környezetben. Ezek a láncok további védelmet nyújthatnak az ajtók és ablakok megerősítéséhez, és megakadályozhatják az illetéktelen behatolást. Fontos megjegyezni, hogy ezek a láncok csak kiegészítő intézkedések, és nem helyettesíthetik a megfelelő zárakat és biztonsági rendszereket. Itt van néhány fontos tényező, amelyeket érdemes figyelembe venni az ajtóra és ablakra való biztonsági láncok kiválasztásakor:

  1. Anyag és tartósság: Válasszon olyan láncot, amely erős és tartós anyagból készült, például rozsdamentes acélból vagy erősített fémötvözetből. Fontos, hogy a lánc ellenálljon a fizikai támadásoknak, például a vágásnak vagy a heverőnek.

  2. Rögzítési pontok: Győződjön meg róla, hogy a lánc rögzítési pontjai és a zárak erős és megbízhatóan telepített csavarokkal vagy rögzítőelemekkel vannak ellátva. Ellenőrizze, hogy az ajtó vagy ablak keretéhez jól rögzüljenek, és ne lehessen könnyen kitépni vagy letörni őket.

  3. Rugalmasság és állíthatóság: Olyan láncot válasszon, amelynek hossza állítható vagy rugalmas, hogy alkalmazkodjon különböző ajtók és ablakok méretéhez. Ez lehetővé teszi, hogy a láncot kényelmesen és biztonságosan használhassa.

  4. Kiegészítő biztonsági intézkedések: A láncok mellett érdemes más biztonsági eszközöket is alkalmazni, például megerősített zárakat, biztonsági rácsokat vagy ablakzárakat. Ezáltal komplexebb és hatékonyabb védelmi rendszert hozhat létre.

  5. Szakértői vélemény: Ha bizonytalan a választásban vagy a telepítésben, kérjen szakértői tanácsot. Egy biztonsági szakember segíthet kiválasztani a megfelelő láncot és helyesen telepíteni azt az ajtók és ablakok biztonsági szempontból legkritikusabb pontjain.

  Az ajtóra és ablakra való biztonsági láncok hasznos kiegészítők lehetnek a fizikai biztonság fenntartásában. Mindig érdemes átgondolni a konkrét helyzetet és biztonsági igényeket, és választani olyan megoldást, amely megfelel a saját követelményeinek. 

  A legjobb minőséget szeretnéd? Válassz kínálatunkból: 

 • Ebben a kategóriában zárbetétek széles típus és méret választéka tárul Ön elé a lehető legjobb minőségű alapanyagokból, a legjobb áron!

Szeretné megelőzni otthonában a zárak megrongálását és a betöréseket, az azt követő stresszt és traumatikus élményeket? A fölösleges stressz és álmatlan éjszakák elkerülésének legjobb módja, ha megbízható és jó minőségű zárakkal, zárbetétekkel szereli fel otthonát!

Webáruházunk ezen kategóriája alatt megtalálja a lakatokat, zártesteket, bevésőz...

Szeretné megelőzni otthonában a zárak megrongálását és a betöréseket, az azt követő stresszt és traumatikus élményeket? A fölösleges stressz és álmatlan éjszakák elkerülésének legjobb módja, ha megbízható és jó minőségű zárakkal, zárbetétekkel szereli fel otthonát!

Webáruházunk ezen kategóriája alatt megtalálja a lakatokat, zártesteket, bevésőzárakat, bútorzárakat, kábelzárakat, másodzárakat, biztonsági láncokat és zárbetéteket egyaránt.

Azért, hogy elkerüljük a vásárlás során felmerülő méret és ajtókompatibilitásból eredő problémákat, pontos leírást adunk a termékekről.  Biztosra szeretne menni? Válassza a manapság elterjedt, modern elektronikus zárbetétet, melyek rádiófrekvenciával működnek, ezáltal használatukkor szükség van egy távirányítóra, vagy billentyűre.

Szeretné tudni, hogyan választhatja ki a legmegfelelőbb zárbetétet? Kattintson a „hogyan válasszunk zárbetétet” című kisokosunkra, melyben hasznos tanácsokat találhat, amiknek köszönhetően lépésről lépésre megtudja állapítani, hogy pontosan milyen méretre van szüksége.  

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 30 / 239

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80