Fizetési módok

Fizetési módok

1. Készpénzes vagy kártyás fizetés csomag átvételkor - Utánvét

Utánvét esetén a teljes vételárat a szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell téríteni a küldemény kézbesítőjének. Az utánvét felára 400,- Ft, mely összeg fel van tüntetve a rendelés jóváhagyása előtt.

2. Banki átutalás, előreutalás

A termék vételárát banki utalással is kifizetheti. A termék beszerzése / kézbesítése a visszaigazolásban meghatározott összeg bankszámlánkra való beérkezése után kezdődik meg. A közlemény rovatban kérjük tüntesse fel a rendelése számát! (E-mailben érkezik rögtön a rendelés után. Ha szeretne előzetes díjbekérőt kérni, kérjük jelezze ezt a rendelés visszaigazoló e-mailre válaszolva, vagy a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatban.)

3. Online kártyás fizetés

Az online fizetéseket a ComGate védett fizetési kapu biztosítja számunkra. A szolgáltató, a ComGate Payments, a.s., engedéllyel rendelkező fizetési intézmény, amely a Cseh Nemzeti Bank felügyelete alatt működik. A fizetési átjárón keresztül teljesített fizetések teljes mértékben védettek és minden információ titkosított.

Kártyás fizetés

Az online fizetés leggyorsabb módja. A ComGate fizetési átjáró felületén adja meg a kártya számát, érvényességi dátumát és CVC kódját - három szám, amelyeket a kártya hátoldalán található aláírási sávban talál. Minden a 3D Secure szabvány szerint biztosított, így valószínűleg meg kell adnia egy számkódot, amelyet SMS-ben kap meg a bankjától.

comgate-karetni-loga.png

A fizetés teljesítése után vissza irányítják az üzletbe. A fizetés azonnal megerősítésre kerül, a megrendelést a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Névjegyek

ComGate Payments, a.s.
Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové
E-mail: platby-podpora@comgate.cz
Telefon:  +420 228 224 267

Az érvénybe lépett szabályozások értelmében cégünk már nem magyar adószámmal számláz így a rendelés összege az EU-s adószámmal rendelkező ügyfeleink részére a kosárban az adószám beírása után már Áfa nélkül jelenik meg.


Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80