Pénzkazetták

Pénzkazetták

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
2700 Ft‎ 8960 Ft‎

Szeretné megőrizni értékeit, legyen szó ékszerekről, pénzről, fontos iratokról, utalványokról? Válassza a webáruházunkban is megtalálható pénzkazettákat, melyek garantáltan a segítségére lesznek! Választékunkban megtalálja a különböző színben, méretben elérhető, acélból készült, kiváló minőségű és ár-érték arányú pénzkazettákat, melyek garantált...

Szeretné megőrizni értékeit, legyen szó ékszerekről, pénzről, fontos iratokról, utalványokról? Válassza a webáruházunkban is megtalálható pénzkazettákat, melyek garantáltan a segítségére lesznek! Választékunkban megtalálja a különböző színben, méretben elérhető, acélból készült, kiváló minőségű és ár-érték arányú pénzkazettákat, melyek garantáltan nem fognak csalódást okozni! Számkódos, vagy kulcsos? Döntse el Ön! Amennyiben fokozott biztonságra vágyik, válassza a számkódos technológiát! Használja szabadon választott, bármikor megváltoztatható kódját értékei megőrzésére! 

A gyors és megfelelő választás érdekében olvassa el a termékeink alatt található rövid leírásainkat!

Bővebben
Mutat 1 - 15 / 15

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Tapasztalat

Már 20éve forgalmazunk
kilincseket és postaládákat!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80

Termékkínálatunk várja Önt - online vásárlás aggodalom nélkül

Figyelem változás a küldemények kifizetésében:Értesítjük, hogy kormányrendelet alapján 2020. március 23-tól a rendelések kifizetésére csak előre utalással vagy kézbesítéskor kártyával van lehetőség.
Készpénzes fizetés átvételekor visszavonásig nem lehetséges.