Zárbetétek

Zárbetétek

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
45 Ft‎ 103380 Ft‎
Szín
több ... less
Termék felülete
több ... less
Zárbetét méret A/B
több ... less
EP zárbetét méret A/B
több ... less
Lehetőség további kulcsok rendelésére
több ... less
EURO Mínus méret
több ... less
Biztonsági kategória
több ... less

Alkategóriák

  • Nem akar kulcsokat használni, és szeretne lépést tartani a korral? Termékpalettánkban egyedülálló megoldást kínálunk Önnek, ez a távolról működtethető ajtónyitó. Mindez olyan egyszerű. A távoli ajtónyitás már nem csak az autóipar része. Egy ilyen távolról vezérelhető rendszerrel védheti a ház kapuját, amely forradalmi és megkönnyíti az ajtónyitást és -zárást.

    Ajtónyitót kínálunk, melynek köszönhetően egyszerűen, kulcs nélkül nyithatja ki az ajtót. Az elektromos ajtónyitó elegáns megoldást kínál otthona ajtóinak hatékony zárására. Ezek az intelligens zárak, melyeket bárhonnan könnyedén kinyithat. Csak kiválasztott személyeknek biztosít hozzáférést és kulcs nélkül is gond nélkül bejuthatnak a házba vagy helyiségbe. Az okostelefonnal való kapcsolatnak köszönhetően mindent kézben tarthat és tudja, hogy ki mikor érkezett. Ajtaját egyéb ajtótartozékokkal is gazdagíthatja, melyek kínálatunkban megtalálhatóak.

  • Mindannyiunknak számos kulcsunk van lakásunktól, munkahelyünktől, postaládától, autótól. Ki tudná megjegyezni melyik melyik? Ennek megoldására kínáljuk a következő termékeket kulcscímkék - kulcsbiléták.

  • Minden zárbetéthez tartozik adott számú kulcs, amennyiben szüksége van plusz kulcsra, használja ki kulcskészítő szolgáltatásunkat kedvező áron.

Ebben a kategóriában zárbetétek széles típus és méret választéka tárul Ön elé a lehető legjobb minőségű alapanyagokból, a legjobb áron!

oldalanként
Mutat 1 - 30 / 71

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80