Elektronikus zárbetétek

Elektronikus zárbetétek

Yale Linus® Smart Lock szürke

103 380 Ft‎

További lehetőségek:

Product Description


Növelje ajtója biztonságát egy kulcs nélküli ajtózárral, amely megkönnyíti életét.

Elegáns dizájn a legmodernebb technológiával kombinálva.

A Linus intelligens zár egy biztonságos ajtózár, amely lehetővé teszi az ajtó zárását vagy kinyitását, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Használhatja a kulcs nélküli beléptetést, ellenőrizheti, ki és mikor érkezik, nyitva van-e az ajtó, vagy zárva van-e, és virtuális kulcsokat biztosíthat a vendégeknek. Teljes nyugalmat élvezhet, ha tudja, hogy a Yale legújabb intelligens zára védi Önt, amely több mint 180 éves biztonsági tapasztalattal rendelkezik.

A Linus intelligens zár szerelése nagyon egyszerű és telepíthető minden klasszikus cilinderzáras ajtóra.

Előnyök:

Változtassa kulcsává okostelefonját vagy Apple Watch-át. Az intuitív Yale Access alkalmazás Android- vagy iOS-eszközéhez lehetővé teszi az otthoni hozzáférés távolról történő kezelését. * Ossza meg hozzáférését azokkal az emberekkel, akikben megbízik, kövesse nyomon a tevékenységeket és fogadjon értesítéseket.

* Yale Connect WiFi híd szükséges.

Automatikus zárás és nyitás érkezéskor és távozáskor – Az Auto-Lock funkció automatikusan be tudja zárni az ajtót, amikor elhagyja az épületet, akár közvetlenül az ajtó becsukása után, akár a Yale Access alkalmazáson keresztül beállított idő elteltével. Amikor hazatér, és megközelíti az ajtót, az automatikus feloldás / Auto-Unlock a geofencing technológiának köszönhetően újra kinyitja azt, így nem kell a kulcsait keresnie.

Biztonság és bizonyosság – Yale Access-fiókját kétlépcsős azonosítás védi, ami azt jelenti, hogy a jelszava mellett igazolnia kell személyazonosságát egy e-mail-címmel vagy egy telefonszámmal. Linus® intelligens zárunk Bluetooth Low Energy (BLE) technológiát használ a titkosításhoz. A Bluetooth technológia biztonsága mellett AES 128 és TLS titkosítást is használunk, amelyet általában banki szintű biztonságnak neveznek. Ha elveszíti telefonját, bármikor deaktiválhatja Yale Access-fiókját és az összes virtuális kulcsot.

Távoli hozzáférés bárhonnan – hozzon létre biztonságos kulcsokat barátok, családtagok vagy olyan személyek számára, akikben megbízik. Minden a Yale Access alkalmazásból – bármikor kezelheti és ütemezheti a hozzáférést.

Könnyű telepítés – A Linus® Smart Lock könnyen felszerelhető a bejárati ajtó belső oldalán lévő meglévő zárbetétre. Ennek köszönhetően megőrizheti eredeti kulcsait, és továbbra is használhatja azokat. A bejárati ajtó kívülről ugyanúgy fog kinézni, mint korábban – az intelligens technológiák nyoma nélkül.

AZONNALI ÉRTESÍTÉSEK - Ha valami megváltozik az ajtó állapotában, Ön lesz az első, aki megtudja.

DOORSENS TECHNOLOGY - segít megtudni, hogy az ajtó biztonságosan zárva van-e. Ha valami váratlan történik, például egy résnyire nyitva hagyott ajtó, Ön lesz az első, aki megtudja. Csatlakoztassa Linus® intelligens zárját a legfontosabb intelligens otthoni rendszerekhez, hangasszisztensekhez és megosztott otthoni platformokhoz.

Használja ki az egyszerű ajtóvezérlés és beléptetés minden előnyét.

* Yale Connect Wi-Fi-híd szükséges a távoli kezeléshez és az olyan integrációkhoz, mint a Voice Assistant

AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAMA – az akkumulátor élettartama attól függ, hogy naponta hányszor zárják és nyitják az ajtót. Normál használat mellett az akkumulátor 6-9 hónapig bírja.

Leírás:

Zár kompatibilitás: Különböző ajtómodellekhez alkalmas - Kompatibilis a zárja? Látogasson el weboldalunk kompatibilitás-ellenőrző oldalára az országában elérhető különböző betétekre vonatkozó ajánlásokért.

Követelmények: Az ingyenes Yale Access alkalmazás iOS és Android okostelefonokhoz.

A Linus® zár és a tartozékok közötti kommunikáció frekvenciája: Bluetooth verzió: 4,2-2,4 GHz

Technológia a Linus® zár és az okostelefon között: Bluetooth közvetlenül, vagy Bluetooth-on és WiFi-n keresztül a Yale Connect WiFi híd párosításakor.

Kétlépcsős biztonság: Yale Access fiókját kétlépcsős azonosítás védi, ami azt jelenti, hogy a jelszó mellett a rendszer az Ön e-mail-címe vagy telefonszáma alapján is ellenőrzi a személyazonosságát.

Kétrétegű titkosítás: A Linus® Smart Lock Bluetooth Low Energy (BLE) titkosítást használ az adatokhoz, valamint AES 128 bites és TLS titkosítást, amelyet általában banki szintű biztonságnak neveznek.

Méret:
szélesség 58 mm, mélység 58 mm és hossz 150 mm.

Súly:
623 g elemekkel együtt

Elemek:
4xAA (ajaánlott alkáli), a csomag tartalma.

Product Review


Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80