Ajtócsukó RICHTER

Ajtócsukó RICHTER

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
3695 Ft‎ 25525 Ft‎
Szín
több ... less

Szeretné elkerülni az ajtó becsapódásával járó károkat és hangzavart? Válogasson prémium minőségű RICHTER ajtócsukóink kínálatából, amiben a rögzítőkarral ellátott modellek mellett megtalálja a könnyű ajtókhoz való modelleket és a rugós kivitelezésűeket egyaránt. Főként házak, lakások és középületekbe ajánljuk őket, azok számára, akik minőségi a...

Szeretné elkerülni az ajtó becsapódásával járó károkat és hangzavart? Válogasson prémium minőségű RICHTER ajtócsukóink kínálatából, amiben a rögzítőkarral ellátott modellek mellett megtalálja a könnyű ajtókhoz való modelleket és a rugós kivitelezésűeket egyaránt. Főként házak, lakások és középületekbe ajánljuk őket, azok számára, akik minőségi ajtócsukóra vágynak! Az általunk forgalmazott ajtócsukók mindegyike megfelel a tűzbiztonsági tanúsítványoknak és állítható csukódási sebességgel rendelkezik!

Bővebben
Mutat 1 - 10 / 10

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Tapasztalat

Már 20éve forgalmazunk
kilincseket és postaládákat!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80

Termékkínálatunk várja Önt - online vásárlás aggodalom nélkül

Figyelem változás a küldemények kifizetésében:Értesítjük, hogy kormányrendelet alapján 2020. március 23-tól a rendelések kifizetésére csak előre utalással vagy kézbesítéskor kártyával van lehetőség.
Készpénzes fizetés átvételekor visszavonásig nem lehetséges.