Bútor kiegészítők

Bútor kiegészítők

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
320 Ft‎ 7330 Ft‎
Szín
több ... less
Termék felülete
több ... less

Alkategóriák

  • Nem úgy nyílik a bútor ajtaja, ahogyan kellene? Válogasson bútor pántjaink kínálatából, melyek olyan termékek, amelyek elősegítik a bútorajtók mechanikus mozgását.

  • A bútorfogantyúk olcsó és időtálló megoldást nyújtanak otthonunk hangulatának feldobásához, legyen szó konyháról, nappaliról, vagy akár fürdőszobáról. A bútorfogantyúk különböző alapanyagokból és méretben készülnek, legfontosabb tulajdonságuk a bútorelemhez, ajtóhoz, fiókhoz való kapcsolódásuk módja. Webáruházunkban többféle stílus és megjelenés közül választhatja ki az Önnek leginkább tetsző darabot!

  • A bútorkellék és kiegészítők között a fogas akasztók és fogassorok rendkívül közkedvelt cikknek számítanak. Ha Ön is szeretné praktikusabbá tenni otthonát, válogasson minőségi bútor fogasaink kínálatából! 

  • Válogasson polctartó konzolaink között, melyek közt biztosan megtalálja Ön is a megfelelő méretű, anyagú és kivitelezésű darabot. 

Vett egy új szekrényt vagy bútort, amelyen nem megfelelő pántok vannak? Esetleg a megunt régi szekrényajtók pántjait cserélné praktikusabbra, újabbra, divatosabbra? Nálunk talál erre is megoldást! Válogasson kedvére prémium minőségű ráütődő, féligráütődő vagy hidraulikus pántjaink és bútor fogasaink között! Kínálatunkban garantáltan megtalálja a...

Vett egy új szekrényt vagy bútort, amelyen nem megfelelő pántok vannak? Esetleg a megunt régi szekrényajtók pántjait cserélné praktikusabbra, újabbra, divatosabbra? Nálunk talál erre is megoldást! Válogasson kedvére prémium minőségű ráütődő, féligráütődő vagy hidraulikus pántjaink és bútor fogasaink között! Kínálatunkban garantáltan megtalálja a legpraktikusabbat!


Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 30 / 60

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80