Ajtó kilincsek

Ajtó kilincsek

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
930 Ft‎ 54060 Ft‎
Szín
több ... less
Termék felülete
több ... less
Kulcslyuk távolság
több ... less
Gomb nyitásiránya
több ... less
Lyukasztás típusa
több ... less
Kilincs nyitásiránya
több ... less
Biztonsági kategória
több ... less
Garancia
több ... less
Kilincsek típusa
több ... less
Kilincsek anyaga
több ... less
Kilincsek színe
több ... less

Alkategóriák

  • A műanyag ajtó kilincsek nagyon népszerűek a felhasznált anyagnak köszönhetően, és megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek ami a funkcionalitást, a tartósságot és nem utolsósorban a dizájnt illeti. Ebben a kategóriában megtalálja műanyag ajtó kilincseinket, melyek közt garantáltan megtalálja az önnek tetsző darabot.

  • Az általunk kínált kilincsek megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek, ami a funkcionalitást, a tartósságot és nem utolsó sorban a dizájnt illeti. Ebben a kategóriában megtalálja a bejárati ajtó kilincseket, melyek közt garantáltan megtalálja az önnek tetsző darabot.

  • Az általunk kínált kilincsek megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek, ami a funkcionalitást, a tartósságot és nem utolsó sorban a dizájnt illeti. Ebben a kategóriában megtalálja a beltéri ajtó kilincseket, melyek közt garantáltan megtalálja az önnek tetsző darabot.

  • Erkélyajtajára keres kilincset? Válogasson kínálatunkból, hiszen az általunk kínált kilincsek megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek, ami a funkcionalitást, a tartósságot és nem utolsó sorban a dizájnt illeti. Ebben a kategóriában megtalálja az erkélyajtó kilincseket, melyek közt garantáltan megtalálja az önnek tetsző darabot.

  • Az általunk kínált kilincsek megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek, ami a funkcionalitást, a tartósságot és nem utolsósorban a dizájnt illeti. Ebben a kategóriában megtalálja az üvegből készült ajtóra való kilincseinket, melyek közt garantáltan megtalálja az önnek tetsző darabot.

  • Szeretné teljes diszkréció mellett végezni folyóügyeit? Webáruházunkban megtalálja a WC záras kilincseket is, melyek biztosítják a nyugalmat az illemhelyen töltött percek során. 

  • Fő a biztonság? Ha Önnek is, akkor válassza biztonsági ajtó kilincseinket! Az általunk kínált kilincsek megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek, ami a funkcionalitást, a tartósságot és nem utolsósorban a dizájnt illeti.

  • Az általunk kínált tolóajtó fogantyúk, ajtó behúzók mindegyike népszerű és megbízható megoldást kínál a felhasznált anyagnak köszönhetően. Az általunk kínált termékek megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek ami a funkcionalitást, a tartósságot és nem utolsósorban a dizájnt illeti. 

  • A rozsdamentes acél kilincsek nagyon népszerűek a felhasznált anyagnak köszönhetően, és megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek ami a funkcionalitást, a tartósságot és nem utolsósorban a dizájnt illeti. Ebben a kategóriában rozsdamentes vasalatok közül választhat. Kényeztesse magát egy minőségi rozsdamentes acél termékkel, megfizethető áron, és hagyja, hogy az ajtója kitűnjön és felkeltse a figyelmet.

Az ajtó legfontosabb, legékesebb kiegészítője nem más, mint a kilincs. Az ajtón található kilincsek viszont nem csak dekorációs elemként funkcionálnak, melyekkel új külsőt varázsolhat otthonának, hanem speciális funkciót is betöltenek. Webáruházunk kínálatában megtalálható kilincseink mindegyike megfelel a legszigorúbb elvárásoknak, ha funkciona...

Az ajtó legfontosabb, legékesebb kiegészítője nem más, mint a kilincs. Az ajtón található kilincsek viszont nem csak dekorációs elemként funkcionálnak, melyekkel új külsőt varázsolhat otthonának, hanem speciális funkciót is betöltenek. Webáruházunk kínálatában megtalálható kilincseink mindegyike megfelel a legszigorúbb elvárásoknak, ha funkcionalitásról, tartósságról és dizájnról van szó! Ebben a kategóriában megtalálja a kilincseket az ajtó típusa és felhasználása szerint. Kiváló minőségük mellett ár-érték arányuk is kiváló, mellyel minden vásárlót levesznek a lábukról!

Kíváncsi, hogy milyen szempontokat kell figyelembe vennie az Ön számára legmegfelelőbb ajtó kilincs megvásárlása előtt? Olvassa el a blogunkon található cikket a témával kapcsolatban!

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 30 / 295

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80