Ablakzárak

Ablakzárak

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
580 Ft‎ 4530 Ft‎

Manapság a nyílászárók készítésének legfőbb szempontja a lehető legjobb hőszigetelés biztosítása, ám ez sokszor a biztonság rovására megy, ezért ajánlott az ablakainkat mechanikailag biztonságosabbá tenni. Erre kiváló megoldást nyújtanak  a webáruházunkban is elérhető, kiváló minőségű ablakzárak, melyek fa, műanyag és alumínium ablakokra, terasz...

Manapság a nyílászárók készítésének legfőbb szempontja a lehető legjobb hőszigetelés biztosítása, ám ez sokszor a biztonság rovására megy, ezért ajánlott az ablakainkat mechanikailag biztonságosabbá tenni. Erre kiváló megoldást nyújtanak  a webáruházunkban is elérhető, kiváló minőségű ablakzárak, melyek fa, műanyag és alumínium ablakokra, teraszajtókra, de más nyílászárókra is könnyedén felszerelhetőek, ezzel biztosítva a plusz biztonságot. A biztonsági kábeles zárak tökéletes védelmet nyújtanak külső, illetéktelen kinyitás ellen, valamint gyerekzárként is funkcionálnak, ezért otthoni használat mellett ajánljuk őket iskolákba és óvodákba is. Biztonsági ablakzáraink szintén kiemelkedő védelmet nyújtanak külső kinyitás ellen, és gyerekzárként is megállják a helyüket.

Ebben a kategóriában megtalálhatók az ablakkitámasztók is, melyek a biztonságos szellőztetés alappillérei.

Az ablakzárak felszerelése nem igényel nagy műszaki tapasztalatot, mindössze néhány szerszámra és fúróra van szükség a felszereléshez.

Bővebben
Mutat 1 - 14 / 14

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80