Ablak kiegészítők

Ablak kiegészítők

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
970 Ft‎ 4320 Ft‎
Szín
több ... less
Kilincsek típusa
több ... less
Kilincsek anyaga
több ... less
Kilincsek színe
több ... less

Alkategóriák

 • Fedezze fel az ablakkilincsek izgalmas világát webáruházunkban! Ha tökéletes ablakmegoldást keres, nálunk megtalálja a legkiválóbb minőségű és stílusos kilincseket, amelyek eleganciát és funkcionalitást visznek otthonába. Kínálatunkban számos választék található, hogy mindenki megtalálhassa az egyedi igényeinek és stílusának megfelelő ablak kilincset. Legyen szó hagyományos vagy modern megjelenésről, fa, műanyag vagy fémötvözet anyagokról, nálunk biztosan megtalálja az ideális kiegészítőt.

  A fókuszunk a minőségre és a tartósságra irányul. Csak megbízható gyártók termékeit kínáljuk, amelyek magas színvonalú anyagokból készülnek, így garantáltan hosszú élettartammal és megbízható működéssel rendelkező ablak kilincseket vásárolhat tőlünk.

  A legújabb trendeket és stílusokat követve folyamatosan frissítjük kínálatunkat, hogy inspirációt nyújtsunk otthona díszítéséhez. Egyedi formatervezésű és ergonomikus ablakkilincseinkkel biztosíthatja a könnyű és kényelmes kezelést, miközben esztétikai értéket adhat az ablakainak.

  Vásároljon az ablakkilincsek széles választékából, és tegye otthonoát még vonzóbbá és funkcionalitással gazdagabbá! Válasszon minőséget, stílust és megbízhatóságot az ablakkilincsek terén, és élvezze a tökéletes ablaknyitás élményét minden alkalommal.

 • A pántok a zsalugáter lamelláinak mozgatására szolgálnak, aminek eredményeként a zsalugáter nyitható vagy zárható.

  A zsalugáter pántok általában fém vagy műanyag anyagból készülnek, melyek tartós és ellenálló anyagok és lehetővé teszik a zsalugáterek sima és könnyű működését.

  A pántok egyik végén található rögzítési pont, amely lehetővé teszi a pánt rögzítését a zsalugátertokhoz vagy az ablakkerethez. A másik végén pedig található egy kapocs vagy karika, amelyhez a zsalugáter lamellái csatlakoznak. Ezeket a kapcsokat vagy karikákat a zsalugáter lamelláinak alsó széléhez rögzítik, így lehetővé téve a lamellák mozgatását a pántok segítségével.

  A zsalugáter pántoknak különböző típusai léteznek. Néhány példa a leggyakrabban használt típusokra:

  1. Egyszeres pántok: Ez a leggyakoribb típus, amely egyetlen pántot használ a zsalugáter lamelláinak mozgatásához.

  2. Dupla pántok: Ezek a pántok két pántot tartalmaznak, amelyek egymással párhuzamosan helyezkednek el. A dupla pántok stabilitást és erősítést nyújtanak a nagyobb méretű vagy nehezebb zsalugáterek számára.

  3. Excentrikus pántok: Ezek a pántok lehetővé teszik a zsalugáter lamelláinak excentrikus mozgását. Ez azt jelenti, hogy a lamellák nem csak nyithatók vagy zárhatók, hanem egyúttal dönthetők is, ami jobb fényáteresztést és szellőzést eredményez.

  Fontos megemlíteni, hogy a zsalugáterek tervezése és a pántok típusa gyártóról gyártóra és az adott alkalmazásra is változhat. Mindig érdemes a gyártó által adott specifikációkat és útmutatókat követni a megfelelő pántok kiválasztásához és telepítéséhez.

  Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkon!

Webáruházunk ezen kategóriájában az ablak kiegészítőket találja, melyek olyan eszközök és tartozékok, amelyek segítenek az ablakok működésében és biztonságosabbá teszik azok használatát.

Itt találja az ablak kilincseket, amik például az ablakok nyitását és zárását segítik elő, valamint biztonságosabbá teszik azokat azzal, hogy megakadályozzák az...

Webáruházunk ezen kategóriájában az ablak kiegészítőket találja, melyek olyan eszközök és tartozékok, amelyek segítenek az ablakok működésében és biztonságosabbá teszik azok használatát.

Itt találja az ablak kilincseket, amik például az ablakok nyitását és zárását segítik elő, valamint biztonságosabbá teszik azokat azzal, hogy megakadályozzák az illetéktelenek behatolását.

A zsalugáter pántok pedig az ablakok zsaluziáinak rögzítésére szolgálnak, amelyek segítségével az ablakokat könnyedén szabályozhatjuk a fényáteresztés és a szellőzés szabályozása érdekében. Ezek a pántok biztosítják, hogy a zsaluzia stabilan és biztonságosan legyen rögzítve az ablakon, és megakadályozzák a zsaluziák leesését vagy elmozdulását.

Bővebben
Mutat 1 - 27 / 27

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80