Kulcsos zárak

Kulcsos zárak

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
2500 Ft‎ 4230 Ft‎

A kulcsos zárak olyan biztonsági megoldások, melyek segítségével zárhatóvá tehetők ajtók, ablakok, bútorok és egyéb hasonló tárgyak. A kulcsos zárak legfontosabb elemei a zárszerkezet és a kulcs. A zárszerkezet tartalmazza azokat a mechanizmusokat, amelyek megakadályozzák a zárt tárgyak illetéktelen felnyitását. A kulcs pedig a megfelelő zárszer...

A kulcsos zárak olyan biztonsági megoldások, melyek segítségével zárhatóvá tehetők ajtók, ablakok, bútorok és egyéb hasonló tárgyak. A kulcsos zárak legfontosabb elemei a zárszerkezet és a kulcs. A zárszerkezet tartalmazza azokat a mechanizmusokat, amelyek megakadályozzák a zárt tárgyak illetéktelen felnyitását. A kulcs pedig a megfelelő zárszerkezetbe illesztve nyitja ki vagy zárja le a tárgyat.

A kulcsos zárak a biztonsági igényeknek megfelelően különböző méretűek, típusúak és anyagból készülnek. A leggyakrabban használt kulcsos zárak a cilinderzáras zárak, melyek zárszerkezete egy szálkás kulccsal nyitható és zárható. Ezen kívül léteznek még csapszáras, tűzálló, bejárati és padlózáras kulcsos zárak is.

A kulcsos zárakat általában azokon a helyeken használják, ahol a biztonságos zárás elengedhetetlen, mint például lakások, irodák, raktárak vagy értéktároló helyek esetében. A kulcsos zárak használata nagyban hozzájárul a biztonságérzet fokozásához, és megakadályozza a nem kívánt behatolókat.

Az oldalon található kulcsos zárak különböző típusúak, méretűek és anyagokból készülnek, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és preferenciáinak megfelelő terméket. A termékek magas minőséget képviselnek, és biztosítják a hosszú távú használatot.

Bővebben
Mutat 1 - 8 / 8

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80