SMART zárbetétek

SMART zárbetétek

SMART K cilinderbetét fekete

54 610 Ft‎

kóddal vagy telefonnal nyitható

Bővebb leírás

További lehetőségek:

Product Description


Termékleírás:

A GMB SMART zárbetét egy olyan eszköz, amely kényelmes és gyors hozzáférést biztosít Önnek a dolgozószobába, irodába, oktatóterembe vagy bármely más helyiségbe kulcshasználat nélkül! A helyiséget nyithatja a billentyűzeten kód (ideiglenes vagy állandó) segítségével vagy az applikáción keresztül telefonnal. Az ideiglenes kód generálás alkalmassá teszi pl. bérlakások zárására is.

A zárbetét beszerelését gyorsan és egyszerűen kivitelezheti, kevesebb mint 3 perc alatt! Fontos, hogy a betét megfelelő működéséhez nincs szükség internet-hozzáférésre.

Alkalmazás / Applikáció :

A zárbetét a TTLock – a SMART zármegoldások globális vezető vállalata által biztosított alkalmazás segítségével történik. Az alkalmazás Android és iOS platformokra; iPhone és óra érhető el. Könnyen irányítható és egyben nagyon fejlett, lehetővé teszi többek között pl. felhasználókezelést, kódok hozzáadása és eltávolítása, hozzáférési tervek hozzáadása az egyes felhasználók számára, belépési/kilépési terv karbantartása egyéni felhasználók számára, eKeys generálása, azaz hozzáférés azoknak az előre be nem jelentett vendégeknek, akiknek hozzáférést kíván adni a helyiséghez - ideiglenes, állandó, egyszeri, megadott időszak vagy ismétlődő. A termék által kínált funkciókkal kapcsolatos részletes információkért olvassa el a használati útmutatót.

Vésznyitó:

Természetesen a GMB SMART betét megoldást kínál a vésznyitásra akkumulátor lemerülése vagy egyéb vészhelyzet esetén, hagyományos kulccsal, ami a készlet része (2 db) - a kulcs esztétikusan a cilinderbetét szerkezetében van elrejtve. A betét külső tápellátása az USB-C porton keresztül biztosított - power bankról vagy okostelefonról.

Táp :

A GMB SMART betét egy szabványos CR123A cserélhető elem működteti, amely könnyen megvásárolható elektronikai üzletekben. Az akkumulátor cseréje egyszerű, és kevesebb mint egy percet vesz igénybe. Az akkumulátoronkénti üzemidő a használat gyakoriságától függ, a gyártó 100 000 nyitási/zárási ciklus felett határozza meg a készülékkel. Az elemeket a csomag nem tartalmazza.

A betét méretét A/B betű jelzi. A zárbetét különböző hosszúságban kapható. A külső billentyűzet a 30 mm oldalról. A zárbetétek sokféle méretben kaphatók, hogy megfeleljenek a használni kívánt ajtó vastagságának, ezért új GMB SMART betét rendelésekor meg kell adni a méretet.

A készlet tartalma és telepítése:

A GMB SMART betéttel ellátott készlet minden olyan elemet tartalmaz, ami az összeszereléshez szükséges, ami nagyon egyszerű és gyors - csavarozás, fúrás vagy egyéb maradandó beavatkozás nélkül az ajtóban.

Ezen kívül a készlet tartalmaz 2 RFID érintés nélküli kártyát, amelyek programozhatóak a zárbetét kinyitásához és 2 hagyományos kulcsot a vésznyitáshoz. A betét megfelelő működéséhez nincs szükség internet-hozzáférésre. Az opcionális WiFi átjáró használata azonban kibővíti a betét kezelésének lehetőségeit a világ bármely pontjáról.

Használja ki akciónkat - mindegyik méretű zárbetét egy árban!

Product Review


Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80