Blog

Kategóriák

Ajtó kiegészítők

Publikované dňa 2020-02-24

Ha szeretné hasznos és dizájnos kiegészítőkkel felszerelni otthona ajtóit, az alábbi bejegyzésünkben adunk néhány tippet Önnek.

Ajtólánc

Az ajtóláncok évtizedek óta fontos biztonsági funkciót látnak el. Segítségükkel Ön az ajtó kinyitása előtt meggyőződhet arról, ki kíván bejutni a lakásába. A biztonsági zárral ellátott láncokat kívülről nem lehet kiakasztani, így nem kell tartania a kéretlen betolakodóktól.

A láncok közös jellemzője, hogy gyorsan és egyszerűen felszerelhetők, nem igényelnek különösebb előkészületet sem. Ön akár egyedül is nekiállhat a szerelésnek. A webáruházunk kínálatában megtalálható termékek rendkívül esztétikusak, a választható színeknek köszönhetően pedig bármilyen ajtón jól mutatnak.

Ajtó kémlelőnyílás

Az ajtó kémlelőnyílás szintén hasznos kiegészítő lehet, ha nem kíván ajtónyitással idegeneket beengedni az otthonába. A kis résen keresztül Ön gyorsan meggyőződhet arról, ki áll a bejárata előtt.

A kémlelőnyílást célszerű szemmagasságban kifúrni, hogy ne kelljen nyújtózkodnia, vagy görnyednie. A pontos átmérőt a kukucskáló lencséi határozzák meg. Ezenkívül az ajtó vastagságára is fontos figyelnie. Mielőtt kémlelőnyílást nyitna, mérje le ennek méreteit! Az összeszerelés nem vesz túl sok időt igénybe.

Webáruházunkban a hagyományos kémlelő nyílások mellett digitális kamerával ellátott változatot is talál, amellyel pontos képet kaphat a bejárati ajtó előtti térről. A kijelzőt egy gomb segítségével tudja aktiválni, ami a használat után 10 másodperc elteltével automatikusan kikapcsol. Elemmel működtethető, vagyis nem igényel hálózati elektromos áramot.

Ajtóütközők

Az ajtóütközőkkel nem csak az ajtója épségét óvhatja meg, de a mellette álló falak és más tárgyak állapotára is ügyelhet. Többféle változatban kaphatók.

  • Ragasztható ajtóütközők: Az aljzaton található ragasztós résznek köszönhetően villámgyorsan használatba helyezhetők. Önnek nem kell mást tennie, mint a portalanított és zsírmentes padlóra ragasztani ezeket az eszközöket.

  • Lefúrható ajtóütközők: Kicsivel több előkészületet igényelnek, mint a ragasztható társaik, hiszen a padlózathoz tiplikkel és csavarokkal rögzülnek.

  • Szabadon álló ajtóütközők: Olyan helyekre érdemes felszerelni ezeket, ahol a fúrás nem válaszható opció.

Online shopunkban Ön számtalan változat közül választhat. Tekintse meg ajánlatainkat!

Ajtó szellőző karikák

szellőzőkarikák olyan praktikus kiegészítők, amelyek bizonyos helyiségek szellőztetéséről gondoskodnak. Használhatók például konyhák, WC-k, valamint fürdőszobák ajtóin, gyakorlatilag mindenhol, ahol pára keletkezhet.

A nedvességálló változatok akár kültéri ajtókra is felszerelhetők. A nálunk megtalálható szellőző karikák átmérője illeszkedik a standard ajtók méreteihez.

Ajtókopogtatók

Bár egy ideig úgy tűnt, a modern jelzőberendezések miatt a kopogtatók lassan eltűnnek az otthonokból, az utóbbi években mégis egyre népszerűbbek lettek. Ezt a vintage stílus terjedésének is köszönhetik. Webáruházunk kínálatából a jól ismert oroszlános kopogtatókat rendelheti házhoz.

Ajtóra szerelhető akasztók

Az ajtófogasok ideálisak fürdőszobai ajtókra, a törülközők és egyéb ruhadarabok számára. A szétnyitható változatok a rendszerezést is megkönnyítik.

A kulcstartós akasztók bejárati ajtókra, vagy falra is helyezhetők. Segítségükkel Önnek sem kell többé a kulcsait keresni, ráadásul igazán stílusos kiegészítők.

Ajtónévtáblák

Az ajtónévtáblák leginkább a társasházi lakások, valamint rendelők és irodák ajtóin láthatók, de családi házak bejáratánál is jól mutatnak. Webáruházunkban az Ön igényei szerint alakítjuk ki a táblákat, így a keret és más kiegészítők is egyedi tervek alapján készülhetnek el.

A gravírozott szöveget pedig akár több sorban is kérheti. A névtáblák öntapadósak, ezáltal könnyedén felragaszhatók az ajtóra.

Előtetők

Az előtetők funkciója, a bejárati ajtók védelme a különféle időjárási tényezőkkel szemben. A nálunk elérhető előtetők minőségi anyagokból készülnek, ezért stabil és szilárd tartást tesznek lehetővé. Csavarokkal rögzíthetők és a tisztításuk sem okozhat gondokat. Télen az előtetőket érdemes mentesíteni a hó, valamint a jégtakaró alól.

Ha szeretné egyedivé és még biztonságosabbá tenni ajtóit, tekintse át webshopunk kínálatát, majd rendelje házhoz a kiválasztott termékeket még ma!

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80