Rólunk

Kik vagyunk?

A KILINCSEK-POSTALADAK.HU online áruház egy professzionális bolt, amely kiváló minőségű kilincseket, postaládákat és kiegészítőket kínál az egész világon. A szlovák piacon 1996 óta vagyunk jelen. Szerettük volna vevőinket kiszolgálni minél szélesebb körben ezért 2006-ban létrehoztuk internetes üzletünket. A Cseh Köztársaságra 2012-ben bővítettük tevékenységünket valamint 2019-ben Magyarországra.

Értékesítésünk alapja a gyártókkal való közvetlen kapcsolat, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a megrendelések 80 százalékát rövid időn belül teljesítsük, illetve az egyedi igényeknek is eleget tudjunk tenni.

Mit kínálunk?

Minden ügyfelünknek kiváló minőségű termékeket kínálunk valószínűleg a legkedvezőbb áron a piacon. Az olyan tényezők, mint a modern logisztika, a nagy raktárkészlet és a költségoptimalizálás lehetővé teszik, hogy alacsony árszintet tartsuk fenn. Így igyekszünk minden ügyfelünknek érdekes terméket találni olyan áron, amely megfelel az minden elvárásának.

Az összes vásárlónknak termékein kívül magas színvonalú szolgáltatásokat kínálunk az értékesítés előtt és után is. A vásárlás előtt tanácsot tudunk adni, melyik kilincs és kiegészítő a legjobb választás az Ön számára, és a vásárlás után segítséget nyújthatunk a termék felszerelésével kapcsolatban is .

Miért jön hozzánk?

Mint kevesek az adott iparágban árgaranciát és elégedettséget kínálunk a vásárlással. Ez azt jelenti, hogy vásárláskor biztos lehet a termékek minőségében és megfizethető árában - így az áru visszaküldhető, ha nem felelnek meg a minőségi és design elvárásainak. Ezenkívül a nap 24 órájában rendelkezésre áll az ügyfélszolgálatunk.

Minden információt cégünkről és elérhetőségeinket megtalálja honlapunkon a KAPCSOLAT rovatban.


Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Tapasztalat

Már 20éve forgalmazunk
kilincseket és postaládákat!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80

Termékkínálatunk várja Önt - online vásárlás aggodalom nélkül

Figyelem változás a küldemények kifizetésében:Értesítjük, hogy kormányrendelet alapján 2020. március 23-tól a rendelések kifizetésére csak előre utalással vagy kézbesítéskor kártyával van lehetőség.
Készpénzes fizetés átvételekor visszavonásig nem lehetséges.