Rólunk

Kik vagyunk?

A KILINCSEK-POSTALADAK.HU online áruház egy professzionális bolt, amely kiváló minőségű kilincseket, postaládákat és kiegészítőket kínálunk. A szlovák piacon 1996 óta vagyunk jelen. Szerettük volna vevőinket kiszolgálni minél szélesebb körben ezért 2006-ban létrehoztuk internetes üzletünket. A Cseh Köztársaságra 2012-ben bővítettük tevékenységünket valamint 2019-ben Magyarországra.

Értékesítésünk alapja a gyártókkal való közvetlen kapcsolat, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a megrendelések 80 százalékát rövid időn belül teljesítsük, illetve az egyedi igényeknek is eleget tudjunk tenni.

Mit kínálunk?

Minden ügyfelünknek kiváló minőségű termékeket kínálunk valószínűleg a legkedvezőbb áron a piacon. Az olyan tényezők, mint a modern logisztika, a nagy raktárkészlet és a költségoptimalizálás lehetővé teszik, hogy alacsony árszintet tartsuk fenn. Így igyekszünk minden ügyfelünknek elvárásainak megfelelő terméket biztosítani.

Vásárlóinknak magas színvonalú szolgáltatásokat kínálunk az értékesítés előtt és után is. A vásárlás előtt tanácsot tudunk adni, melyik kilincs és kiegészítő a legjobb választás az Ön számára, és a vásárlás után segítséget nyújthatunk a termék felszerelésével kapcsolatban is.

Miért válasszon minket?

Mint kevesek az adott iparágban árgaranciát és elégedettségi garanciátnyújtunk. Ez azt jelenti, hogy vásárláskor biztos lehet a termékek minőségében és megfizethető árában.

Minden információt cégünkről és elérhetőségeinket megtalálja honlapunkon a KAPCSOLAT rovatban.


Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80