Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

1) ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

A megrendelés véglegesítésével a Vevő megerősíti, hogy elfogadja a termékekre vonatkozó Általános szerződési feltételeket. A vevő és az eladó közötti kapcsolatra ezek a feltételek vonatkoznak, amelyek mindkét félre nézve kötelezőek.

2) TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE

Lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy közvetlenül az otthonából vásárolhasson, nonstop jelleggel. Rendeljen könnyen és kényelmesen a bevásárlókosáron keresztül, telefon vagy e-mailben.
A szerződés tárgya csak a megrendelésben meghatározott termékek/szolgáltatások. A webhelyen, katalógusokban, prospektusokban és más nyomtatott anyagokban megadott termékekre vonatkozó paraméterek méretek, mint méret, súly, teljesítmény, kapacitás és egyéb információk tőlünk függetlenek a gyártók adatai alapján kerülnek feltüntetésre. Természetesen eltérések észlelése esetén kapcsolatba lépünk Önnel.
Kötelezzük magunkat arra, hogy ügyfeleinknek csak a tökéletes állapotban lévő termékeket szállítjuk és az adott terméktípusra jellemző előírásoknak vagy jellemzőknek megfelelően, amelyek megfelelnek a Magyar Köztársaság területén hatályos szabványoknak és előírásoknak.

Az elektronikus megrendelés érvényességének feltétele, hogy a megrendelőlapon feltüntetett összes szükséges adat helyesen legyen kitöltve. A megrendelés a vásárlási szerződés tervezete is, amikor maga a vételi szerződés létrejön az áru szállításával. A vásárlási szerződés megkötéséhez az eladó által a megrendelés hivatalos megerősítése szükséges. Egyedi, különösen magas összegű megrendelések esetekben az Eladó/szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy kérje a szerződés megerősítését személyese vagy telefonon valamint előleg megfizetését kérje a Vevőtől.

Abban az esetben, ha az áru megrendelésének időszakában a deviza árfolyama jelentősen megváltozott, vagy a szállító megváltoztatta az adott termék árat vagy a termékválasztékot, cégünk jogosult a megrendelést a vevővel kötött megállapodás után módosítani, vagy egyoldalúan azonnali hatállyal visszavonni. Ugyanezt az engedélyt fenntartjuk, még akkor is, ha a gyártó megállítja a megrendelt termék szállítását, vagy új terméket vezet be, vagy jelentősen megváltoztatja a termék árát.

3) MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁS

A megrendelést 24 órán belül elfogadjuk, e-mailben elküldjük Önnek a megrendelés visszaigazolását, és e-mailben értesítést kap a termék postázásáról is. Természetesen bármilyen felmerülő kérdés esetén kapcsolatba lépünk Önnel.

4) SZERZŐDÉS MEGSZŰNÉSE

Bármely megrendelést 24 órán belül telefonon vagy e-mailben törölhet, indoklás nélkül. Csak adja meg nevét, e-mail címét és a rendelt termék leírását.

5) CSOMAGOLÁS ÉS POSTAKÖLTSÉG

A megrendelt termékeket postai úton küldjük el utánvétes csomagként. Ha a szállítási útvonalunkon tartózkodik, telefonon vagy e-mailben értesül a szállításról. Lehetőség van másik szállítási mód kiválasztására a megrendelés specifikációi szerint. A postaköltség a megrendelt áruk súlyától függően változhat.

6) SZÁLLÍTÁSI  HATÁRIDŐ

A szállítási idő 3-21 nap, hacsak másként nem szerepel a terméknél. Amennyiben bármely áru nincs raktáron, a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk Önnel.

7) ÁRUK CSERÉJE

Szükség esetén van lehetőség a nem használt és sértetlen termékek cseréjére. Az árut ajánlott csomagként kell elküldeni (nem utánvéttel) a címünkre. A csere költségét teljes mértékben a vevő viseli.

8) REKLAMÁCIÓ ÉS GARANCIA

Az esetleges reklamációkat Önnel való egyeztetéssel és az alkalmazandó joggal összhangban az Ön megelégedésére igyekszünk rendezni. A Vevő köteles az árut a kézhezvételt követően ellenőrizni, hogy megállapítsa az esetleges hibákat és a károkat. A vevő köteles minden nemű reklamációt azonnal bejelenteni cégünknek. Nem vállalunk felelősséget a fuvarozó által okozott károkért.

Minden termékre 24 hónapos törvény által megszabott garancia vonatkozik, hacsak másként nincs feltüntetve. A garancia csak a gyártási hibákra terjed ki.

A garancia nem vonatkozik a következőkre:

a) a normál használat által okozott hibák
b) a termék helytelen használata
c) helytelen tárolás

A reklamáció folyamata:

1) telefonon, e-mailben vagy írásban tájékoztassa cégünket a reklamációról/panaszról
2) visszajelzésünk után küldje el a reklamált terméket ajánlott csomagként (nem utánvéttel) a Magyarországi címünkre
3) a küldeményben tüntesse fel a reklamáció okát és az Ön elérhetőségeit
4) a reklamált termék cégünkre történő megérkezése után igazolást küldünk

A reklamációt mielőbb,  de legkésőbb a létrehozásától számított 30 napon belül, azaz cégünk általi átvételével feldolgozzuk és rendezzük. Hosszabb ügyintézés esetén minden esetben tájékoztatjuk Önt a reklamáció állapotáról.

Törvények és rendeletek:
- a 108/2000. A házaló kereskedelem és távértékesítés esetén való fogyasztóvédelemről szóló törvény
- 428/2002. Sz. Törvény a személyes adatok védelméről

-------------------------------------------------- ----------------------

KĽUČKA s.r.o.
Azonosító: 46433996, Adószám (ÁFA azonosító): SK2023379985
Radola 454, 023 36 RADOLA, Szlovákia
klucka@klucka.sk

-------------------------------------------------- ---------------------------------------------


Címünk a Magyar Köztársaság területén / Reklamációkezelés és termék visszaküldés

(Nem telephely. Az Esztergomi posta címe!)

KLUCKA s.r.o.

Arany János utca 2., Esztergom, Irányítószám: 2500 (1-es posta)
info@kilincsek-postaladak.hu

 

A feladáskor kérjük jelezni az illetékes alkalmazottnak és a csomagra kérjük feltüntetni: POSTÁN MARADÓ!

Kérjük az ügyfeleket, hogy reklamáció illetve termék visszaküldés esetén küldjenek sms-t a 0036/70 234 06 80 telefonszámra a minél gyorsabb ügyintézés érdekében.


Telefon: 0036/70 234 06 80

E-mail: ztergom, irányítószám: 2500
info@kilincsek-postaladak.hu

Az ÁFA fizető cégek részére ÁFA nélküli – 0% adóval ellátott számlát állítunk ki. (EU-export)

Számlaszámunk Magyarországon forintban (HUF):

HU80 1091 8001 0000 0106 8898 0004


Doprava zdarma

Pri nákupe nad 60 EUR
platíme dopravu za Vás

15 dní na vrátenie

Kupujte bez obáv, máte
15 dní na vrátenie nákupu

Skúsenosti

Už 20 rokov predávame
kľučky a schránky

Platba kartou

Môžete platiť
platobnou kartou

Poradíme

Zavolajte: 0918 633 701
alebo 0918 793 519

Termékkínálatunk várja Önt - online vásárlás aggodalom nélkül

Figyelem változás a küldemények kifizetésében:Értesítjük, hogy kormányrendelet alapján 2020. március 23-tól a rendelések kifizetésére csak előre utalással vagy kézbesítéskor kártyával van lehetőség.
Készpénzes fizetés átvételekor visszavonásig nem lehetséges.