Blog

Kategóriák

Az információs vitrinekben rejlő lehetőségek

Publikované dňa 2020-08-24

Az információ egy latin eredetű szó, ami hétköznapi értelemben, tájékoztatást, értesülést vagy üzenetet jelent. Mivel az eltérő tudományágak más-más fogalmakat társítanak hozzá, a mai napig nincs egy egységesen elfogadott definíciója.

Bár az információ, mint fogalom eredete homályos, annyi bizonyos, hogy már az ősemberekben is felmerült az igény a hírek átadására. Az írásbeliség hiánya miatt a korai emberek főleg gesztusokkal és különféle hangjelzésekkel tájékoztatták társaikat. Később ehhez tülköket, dobokat vagy egyszerű jelzőtüzeket használtak. Az írott tájékoztatási formák szélesebb körű elterjedésére egészen az újkorig várni kellett. A közoktatás kiterjesztése csökkentette a középkorra jellemző általános analfabetizmust, az ipari forradalom pedig olyan új találmányokat adott, mint a távíró.

Annak ellenére, hogy az elmúlt száz évben hihetetlenül felgyorsult az információk átadásának módja, a plakátok, szórólapok és más hagyományos kommunikációs eszközök sem mentek ki a divatból. Sőt, az információs vitrinek napjaink egyik kedvelt tájékoztatási formájának számítanak. Ezt többek között azoknak az újításoknak is köszönhetik (fényeffektusok beépítése), amelyekkel folyamatosan alkalmazkodni tudnak a 21. század elvárásaihoz.

Mire lehet használni egy információs vitrint?

Az információs vagy más néven, plakátvitrinek, felhasználási lehetősége végtelen. A vendéglátó egységek általában a csábító étel és ital ajánlataikat, az üzletek az akciós terméklistájukat, a helyi művelődési házak, színházak pedig a programjuk ismertetőjét helyezik el bennük.

Emellett, a vitrinek a modern társasházakban a lakóközösséget érintő fontos események és információk megjelenítésére is alkalmasak. Egy másik újszerű felhasználási módjuk még a különféle kitüntetések, valamint oklevelek prezentálása az orvosi rendelőkben és irodákban a látogatók számára. A közlekedési eszközök várótermeiben viszont az utasok tájékoztatásának feladatát látják el.

Összefoglalva, a plakát vitrinek bármilyen helyzetben bevethetők, legyen szó reklámról, események hirdetményéről vagy közérdekű információk átadásáról. Egy jó információs vitrin nem csak praktikus, de igényes megjelenésével vonzóbbá és eladhatóbbá is teszi az általa reklámozott termékeket.

Milyen típusai vannak az információs vitrineknek?

Az információs vitrineknek számtalan típusa létezik. Vannak olyanok, amelyeket a gyártók kimondottan külterületekre terveznek, így jól bírják a szélsőséges időjárási viszonyokat és teljes mértékben vízhatlanok. A különleges védelmi funkciókkal ellátott változatok a porszemeket sem engedik a vitrinbe jutni.

Ezzel szemben a beltéri vitrinek olyan helyiségekben használhatók, ahol nem kell tartani a nedvességtől. A vitrinek mérete szintén széles skálán mozog, egyes típusok akár nagyobb plakátok elhelyezésére is alkalmasak lehetnek. A leggyakoribb alapanyag a fém, az ilyen vitrinekbe a plakátok és szórólapok egyszerű mágnesekkel, gyorsan rögzíthetők. Ritkábban, de parafa vagy szövet hátoldallal ellátott vitrineket is be lehet szerezni. A szövet jellegét, a színvilágot és a mintát a gyártók sokszor a megrendelő igényei szerint alakítják. A legtöbb plakátvitrin zárható, ezáltal a benne tárolt anyagokat kizárólag a tulajdonos teheti be és veheti ki onnan.

Milyen információs vitrineket kínálunk Önnek?

Ha Ön fontos információt szeretne közzé tenni és ehhez megbízható vitrint keres, nézzen körbe webáruházunk kínálatában! Plakátvitrinjeink különböző méretekben kaphatók. A könnyebb átláthatóság érdekében, a termékleírásoknál feltüntettük, hogy az adott vitrinben hány darab A4-es lap helyezhető el. A vitrinek, az üveges részt kivéve, erős horgonyzott acéllemezből készültek. A belső mező mágnessége miatt a plakátokat és iratokat Ön mágnesek segítségével is rögzíteni tudja.

Tekintse át e-shopunk információs vitrinjeit, és rendeljen házhoz kényelmesen még ma!

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80