Blog

Kategóriák

A legjobb elektromos zárak termékkínálatunkban

Publikované dňa 2021-04-09

Az előző blogbejegyzésünkben az elektromos zárakról, és azok előnyeiről volt szó, azonban ma részletesen bemutatjuk a termékkínálatunkban fellelhető legjobb és leghasznosabb zárakat ebben a kategóriában, hogy mindenki garantáltan megtalálja a számára kedvezőt.

Még mielőtt belekezdenénk a részletes leírásba, fontos, hogy röviden ismertessük a zár nyitásának módjait:

  •        „csap” – az ajtó a szárny megnyomásával is nyitható
  •        „csap nélküli” – az ajtó nyitásához nyomva kell tartani a gombot
  •        „reteszelés” – nappali és éjszakai mód beállítására szolgál, használatával teljesen kiküszöbölhetjük a zár kinyitásának funkcióját.

Most, hogy már ismertettük a nyitás módjait, jöhetnek is a legjobb elektromos zárak:

  1.      CISA 15110-00-0

Ez az elektromos zárunk rozsdamentes acélból készült, csap és reteszelés nélküli. Használható kapuhoz és bejárati ajtókhoz egyaránt. Alkalmas jobbos és balos ajtókhoz, műanyaghoz és alumíniumhoz egyaránt. Rozsdamentes acél anyagának köszönhetően ellen áll a korróziónak, így épületen kívül is használható.

A CISA elektromos zárak mindegyikére jellemző, hogy rövid idő alatt és egyszerűen telepíthetőek, minőségük kiváló és hosszú életűek. A telepítéshez szükséges transzformátor 220V-12V. Termékünkre 12 hónap garanciát vállalunk.

Műszaki adatok:

  •        Tápfeszültség:12-24V AC és 12-24V DC CE.
  •        Zártest - rozsdamentes acél
  •        Cserélhető acél vagy rozsdamentes acél homloklap
  •        Elektromos zárfeszültség 12V AC - Áramfelvétel 0,7A

 

  1.      CISA 15101-00-0 

A CISA 15110-00-0-hoz hasonlóan ez is rozsdamentes acélból készül, használható kapukhoz és ajtókhoz is. Ami a műszaki adatait illeti, teljesen megegyezik a CISA 15110-00-0 modellel. Számottevő különbségük az, hogy míg az előző modell csap és reteszelés nélküli, addig ez csappal van ellátva, tehát az ajtó a szárny megnyomásával is nyitható.

  1.      CISA 15100-00-0 

A harmadik modell csappal és reteszeléssel kapható. Zárteste rozsdamentes acélból készül, homloklapja cserélhető acél, vagy rozsdamentes acél. Elektromos zárfeszültsége az előző kettővel megegyező mértékű: 12V AC. Áramfelvétele 0,7A. Erre a termékre is érvényes a 12 hónap jótállás.

  1.      CISA 15160-00-0

A negyedik elektromos zár is teljesen egyezik az előző 4 CISA modellel, különbség köztük annyi, hogy ez csap nélkül, reteszeléssel kapható, szóval, ha Ön reteszeléssel ellátott elektromos zárat kíván vásárolni, ez lesz a megfelelő választás!

Műszaki adatok:

  •        Tápfeszültség:12-24V AC és 12-24V DC CE.
  •        Zártest - rozsdamentes acél
  •        Cserélhető acél vagy rozsdamentes acél homloklap
  •        Elektromos zárfeszültség 12V AC - Áramfelvétel 0,7A
  1.      ISEO elektromos zár

Olyan elektromos zárat keres, mely összeköthető több ingatlannal? Ez lesz a jó választás! Az ISEO csap nélküli elektromos zár is használható jobbos és balos ajtókban és kapukban egyaránt. Műanyag és alumínium ajtókhoz is ideális. Összeköthető több lakásos ingatlanok kaputelefonjaival. A telepítéshez szükséges transzformátor 220V-12V.

Műszaki adatok:

  •        Tápfeszültség: 6-12V
  •        Zár felengedéséhez szükséges erő: 30 N – 3 kg
  •        Megengedett terhelhetőség: 3000 N vagy 300 kg
  •        Nem pulzáló: nincs memória funkció
  •        Mérete: 17,6 x 31 x 75 mm

Ezek lettek volna tehát a webáruházunk kínálatában jelenleg elérhető legjobb elektromos zárak, reméljük alapos elemzésünk segítséget nyújtott Önnek is a megfelelő modell kiválasztásában! Amennyiben mégis maradt megválaszolatlan kérdése, vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén, vagy írjon üzenetet a Facebook-on, ahol kilincsek-postaladak.hu felhasználónéven talál meg bennünket!

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80