Bútor kiegészítők

Bútor kiegészítők

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
350 Ft‎ 7330 Ft‎
Szín
több ... less
Termék felülete
több ... less

Alkategóriák

  • Nem úgy nyílik a bútor ajtaja, ahogyan kellene? Válogasson bútor pántjaink kínálatából, melyek olyan termékek, amelyek elősegítik a bútorajtók mechanikus mozgását. Bútorpántjaink mindegyike kiváló minőségű anyagból készül, így megbízható és hosszútávú megoldást nyújt.

  • A bútorfogantyúk olcsó és időtálló megoldást nyújtanak otthonunk hangulatának feldobásához, legyen szó konyháról, nappaliról, vagy akár fürdőszobáról. A bútorfogantyúk különböző alapanyagokból és méretben készülnek, legfontosabb tulajdonságuk a bútorelemhez, ajtóhoz, fiókhoz való kapcsolódásuk módja. Webáruházunkban többféle stílus és megjelenés közül választhatja ki az Önnek leginkább tetsző darabot!

  • A bútorkellék és kiegészítők között a fogas akasztók és fogassorok rendkívül közkedvelt cikknek számítanak. Ha Ön is szeretné praktikusabbá tenni otthonát, válogasson minőségi bútor fogasaink kínálatából! 

  • A polctartó konzolok olyan praktikus eszközök, amelyek segítségével könnyedén és hatékonyan rendezheti a könyveket, dísztárgyakat vagy más tárgyakat a polcokon. Ezek a konzolok általában szilárd, strapabíró anyagból készülnek, például fából, fémből vagy műanyagból, hogy megbízhatóan támogassák a terhelést.

    A polctartó konzolok gyakran dekoratív elemek is lehetnek, amelyek hozzájárulnak a szoba összképéhez, és egyedi stílust kölcsönöznek a polcoknak.

    Fontos szempont az is, hogy a polctartó konzolokat stabilan és biztonságosan rögzítsük a falhoz, hogy megakadályozzuk a baleseteket és az esetleges sérüléseket.


    Válogasson polctartó konzolaink között, melyek közt biztosan megtalálja Ön is a megfelelő méretű, anyagú és kivitelezésű darabot. Webáruházunkban ülönböző méretű és stílusú polctartó konzolok közül választhat, így könnyedén megtalálhatja az otthona belső teréhez és a polcok stílusához leginkább illőt.

Vett egy új szekrényt vagy bútort, amelyen nem megfelelő pántok vannak? Esetleg a megunt régi szekrényajtók pántjait cserélné praktikusabbra, újabbra, divatosabbra? Nálunk talál erre is megoldást! Válogasson kedvére prémium minőségű ráütődő, féligráütődő vagy hidraulikus pántjaink és bútor fogasaink között! Kínálatunkban garantáltan megtalálja a...

Vett egy új szekrényt vagy bútort, amelyen nem megfelelő pántok vannak? Esetleg a megunt régi szekrényajtók pántjait cserélné praktikusabbra, újabbra, divatosabbra? Nálunk talál erre is megoldást! Válogasson kedvére prémium minőségű ráütődő, féligráütődő vagy hidraulikus pántjaink és bútor fogasaink között! Kínálatunkban garantáltan megtalálja a legpraktikusabbat!


Bővebben
oldalanként
Mutat 31 - 60 / 73

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80