Blog

Kategóriák

Rendeljen online a koronavírus idején is

Publikované dňa 2020-04-27

Önnek a koronavírus alatt sem kell lemondani a kényelmes vásárlásról, online webáruházunkban a kilincsek, postaládák és ajtókiegészítők széles választékával várjuk. Ha szeretne minél biztonságosabban kézhez kapni a kiválasztott termékeket, ismerje meg az internetes rendelés előnyeit, és kérje házhozszállítási szolgáltatásunkat.  

Cégünkről röviden

Áruházunk közel negyed évszázados múltra tekint vissza. Online webshopunkat 2006-ban indítottuk el a vásárlók igényeinek figyelembevétele mellett, Közép-Európa más országai után 2019-ben Magyarországon is megjelentünk.

Cégünk számos lehetőséget kínál az Ön számára. Az előre elkészített termékeink mellett, a gyártókkal történő szoros kapcsolattartásunk lehetővé teszi az egyedi elképzelések megvalósítását, az ügyfélközpontú gondolkodásunk pedig hozzájárul ahhoz, hogy Ön könnyedén rátalálhasson az elvárásainak megfelelő árukra.

Termékeink

A kiváló minőségű termékeinket, a költségek optimalizálásának köszönhetően kedvező áron vásárolhatja meg. Amennyiben szükség van rá, hasznos tanácsokkal is tudunk szolgálni Önnek. Hasonló céllal készült a webshopunk oldalán vezetett blogunk, ahol a tippeken túl rengeteg érdekességgel találkozhat.

Ahogy az áruházunk elnevezése is mutatja, elsősorban kilincsek, zárak és postaládák értékesítésével foglalkozunk, de kínálatunkban az ezekhez kapcsolódó kiegészítő áruk szintén helyet kaptak. Újdonságaink között pedig széfek, pénzkazetták, valamint információs vitrinek szerepelnek. Tekintse át választékunkat még ma és rendeljen házhoz egyszerűen!

Ügyfélbarát intézkedéseink a járvány idején

Az elmúlt hónapokban az újságokban és a televíziós adásokban rengeteg szó esett a koronavírusról és annak terjedéséről. Webshopunk a kialakult helyzet ellenére zavartalanul működik, ugyanakkor kiemelt figyelmet szentelünk a higiéniára. Ennek keretein belül folyamatosan fertőtlenítjük a raktárainkat és érintkezésmentes átadást tettünk lehetővé a dolgozóink és a futárok között. Ebből adódóan Ön kevésbé van kitéve a fertőzésnek, mintha személyesen vásárolna. Intézkedéseinkkel próbálunk gátat szabni a tömeges járvány kialakulásának.

Miért jó online rendelnie tőlünk a koronavírus alatt?

Ha Ön szeretne a koronavírus idején a lehető legbiztonságosabban vásárolni, a következő lehetőséget tudjuk felkínálni Önnek. Mivel az orvosok a készpénzhasználat kerülésére hívják fel a lakosság figyelmét, nálunk az utánvét helyett banki utalást is választhat a fizetési módoknál.

Emellett már elérhető az online kártyás fizetés is. Ez a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb útja a vásárlásnak.

Mit tehet Ön a csomag átvételekor?

A koronavírus miatt sok futárszolgálat ad lehetőséget érintkezésmentes átadásra, ennek pontos módjáról mindig az adott cégnél érdemes érdeklődnie. Néhányan például a rendelt árukat kérésre a vásárló ajtaja előtt hagyják, így a találkozás teljes mértékben elkerülhető. Bár a maszk viselése körül sokféle információ kering az interneten, a futár fogadása során Önnek sem árt feltennie.

A kicsomagolás után mindig alaposan mosson kezet, a csomagolókat pedig dobja ki a szemetesbe.

Hogyan történik a házhozszállítás a webáruházunkban?

Az Ön által megrendelt termékeket cégünk a Sprint futárszolgálattal juttatja el a megadott címre. Ha a kiválasztott áru aktuálisan elérhető a raktárkészletünkből, a szállítás átlagos ideje 3-4 munkanapot tesz ki. Raktárhiány esetén értesítőt küldünk Önnek a szállítás várható idejéről. 

Amennyiben a futárszolgálat átvette a csomagot, erről egy külön e-mailben tájékoztatjuk Önt. Innentől kezdve a küldemény állapotáról és a szállítás pontos időpontjáról már a Sprint tud tájékoztatást adni.

A termék szállítási költségét elsősorban a súly és a méret határozza meg. Mielőtt azonban Ön a rendelést leadná, a kosárnál a díjak is feltüntetésre kerülnek. 25 000 forint feletti vásárlásnál pedig grátiszként cégünk teljes mértékben átvállalja a futárszolgálat költségeit.

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80