Odporúčame

Odporúčame

Z-15 postaláda levelekre és csomagokra

109 640 Ft‎

90 640 Ft‎

További lehetőségek:

Odporúčame

Product Description


A box felső részén egy levélbedobó található, az alsó részen pedig csomagok tárolására alkalmas rész. A csomagtároló egy egyszerű és biztonságos módja a csomagok átvételének, ha nincs otthon. Tömör horganyzott acélból készül, porszórt felületkezeléssel, amely ellenáll a korróziónak és a víznek. Kiváló minőségű porfestékkel felületkezelve RAL7016 / antracit / árnyalatban.

A csomagtartó lehetővé teszi több csomag fogadását. Lehetővé teszi a futárok számára a csomag kézbesítését az Ön távollétében. A doboz zárt, kulccsal nyitható. A futár kinyitja a szállítófedelet és behelyezi a csomagokat. Ezt követően a csomagok az alsó részre kerülnek, amelyet egy lopásgátló szerkezet rögzít – így biztonságban tartja küldeményeit. És amikor visszatér, egyszerűen felveszi a csomagjait. A csomagok és levelek átvétele az alsó részen történik. Ideális a kerítésbe építve, vagy  a földre vagy a falra helyezve.

  • Méret : 415x1025x385mm / Sz x Ma x Mé
  • Nagy tároló képesség / egy csomag maximális mérete, amely behelyezhető 330x280x255mm / Sz x Ma x Mé
  • 2db kulcs
  • Szín antracit RAL7016
  • Súly 18.7 kg

Egyszerű telepítés: A doboz alján előre fúrt lyukak találhatók az egyszerű telepítés érdekében. Ezenkívül rögzítőcsavarokat is tartalmaz, amelyek segítenek a csomagtárolót a talajhoz rögzíteni a rossz időjárás és a lopás ellen.

Product Review


Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80