PREMIUM kilincsek

PREMIUM kilincsek

TIME S kilincs CM ZTIOSLCZ

30 550 Ft‎

További lehetőségek:

5 év
Kilincs szett (2db), szerelési segédanyag

Product Description


A fogantyú egyedi geometrikus díszítését a kényelmes kerek formával kombinálva időtlen kompozíciót alkot, amely egy jól megtervezett tér jellegzetes részlete lesz. A kilincs fogantyúja precízen kombinálva van egy vékony, mindössze 6 mm vastag, kerek pajzzsal (a szabványos pajzsok 10 mm vastagok), ami minimalista megjelenést kölcsönöz a terméknek.

A neves CORONA márka terméke, amely a legigényesebb vásárlók számára készült, akik olyan termékeket választanak, amelyeket kifinomult dizájn, magas minőség és precíziós megmunkálás jellemez. A CORONA kilincsekre 5 év kiterjesztett garancia vonatkozik.

A kilincs divatos színben elérhető - matt fekete.

Fémből készült - ZnAl. Ez egy olyan anyag, amely lehetővé teszi érdekes, tetszetős termékek kialakítását, miközben megőrzi a kiváló minőséget és tartósságot.

A fogantyú megfelelő megoldásokkal támogatja a működését és befolyásolja az élettartamát: - dupla  támasztórendszer; megnyomás után a fogantyú automatikusan visszaáll a megfelelő (vízszintes) helyzetbe, - kettős imbusz csavarrendszer, amely stabilizálja a kilincset felszerelést követően és hosszú ideig biztosítja a problémamentes működést.


A készlet tartalma;
- kilincs pár egy ajtóra (2db az ajtó jobb és bal oldaláda),
- rögzítéshez szükséges átmenő csavarok
- kilincstengely standard 8 x 8 mm méretben.

Alsó rozettákat a szett nem tartalmaz!

A csavarok és a kilincstengely alkalmas 30 mm - 60 mm ajtóvastagsághoz; /a kereskedelemben kapható ajtók vastagsága leggyakrabban 40mm/.

Product Review


Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80