Széfek és pénzkazetták

Széfek és pénzkazetták

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
3790 Ft‎ 117800 Ft‎
Szín
több ... less
Kulcsok száma
több ... less

Alkategóriák

  • Szeretné megőrizni értékeit, legyen szó ékszerekről, pénzről, fontos iratokról, utalványokról? Válassza a kulccsal zárható széfeket, melyek garantáltan a segítségére lesznek! Választékunkban megtalálja a hagyományos széfek mellett a könyv alakú miniszéfeket is, melyek beleolvadnak a köryezetbe, ezzel biztosítva a nagyobb fokú biztonságot.

  • Szeretné megőrizni értékeit, legyen szó ékszerekről, pénzről, fontos iratokról, utalványokról? Válassza az elektromos zárral felszerelt széfeket, melyek garantáltan a segítségére lesznek!

  • Szeretné megőrizni értékeit, legyen szó ékszerekről, pénzről, fontos iratokról, utalványokról? Válassza a webáruházunkban is megtalálható pénzkazettákat, melyek garantáltan a segítségére lesznek! Választékunkban megtalálja a különböző színben, méretben elérhető, acélból készült, kiváló minőségű és ár-érték arányú pénzkazettákat, melyek garantáltan nem fognak csalódást okozni! Számkódos, vagy kulcsos? Döntse el Ön! Amennyiben fokozott biztonságra vágyik, válassza a számkódos technológiát! Használja szabadon választott, bármikor megváltoztatható kódját értékei megőrzésére! 

    A gyors és megfelelő választás érdekében olvassa el a termékeink alatt található rövid leírásainkat!

  • Szeretné megőrizni értékeit? Válassza eurós pénzkazettáink egyikét, garantáltan a segítségére lesznek!

  • Folyton elveszíti kulcsait? Szeretné rendezetten tárolni őket? Válasszon kulcstároló szekrényeink, kazettáink és széfeink kínálatából, melyek megőrzik legféltettebb kulcsait is!

  • Fali hamutartót keres megfizethető áron? Válogasson fali hamutartóink kínálatából! Fali  hamutartóink mindegyike egyszerűen tisztítható a kivehető cigarettacsikk tárolónak köszönhetően.

Aggódik az értéktárgyaiért mert felbecsülhetetlenek az Ön számára? Praktikus és esztétikus megoldást kínálunk széfjeinkkel és értékmegőrzőinkkel. Nagy, kicsi, mechanikus vagy elektronikus széfek,pénzkazetták méghozzá különböző formákban és színekben! A széfek és a pénzkazetták hatékony védelmet nyújtanak a hívatlan vendégek ellen. Nálunk mindenk...

Aggódik az értéktárgyaiért mert felbecsülhetetlenek az Ön számára? Praktikus és esztétikus megoldást kínálunk széfjeinkkel és értékmegőrzőinkkel. Nagy, kicsi, mechanikus vagy elektronikus széfek,pénzkazetták méghozzá különböző formákban és színekben! A széfek és a pénzkazetták hatékony védelmet nyújtanak a hívatlan vendégek ellen. Nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelőt!

Bővebben
oldalanként
Mutat 61 - 78 / 78

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80