Ajtó kiegészítők

Ajtó kiegészítők

Szűrő

Gyártó
több ... less
Ár
255 Ft‎ 60800 Ft‎
Szín
több ... less
Kilincsek típusa
több ... less
Kilincsek anyaga
több ... less
Kilincsek színe
több ... less

Alkategóriák

  • Védje meg magát, szeretteit és értékeit kiváló minőségű ajtóláncaink segítségével! 

  • Ajtókiegészítőink között megtalálod kémlelőnyílásainkat is, melyek elérhetőek szatén, bronz és króm kivitelezésben. Ezek a kukucskálók széles látószögű kitekintést biztosítanak az ajtó előtti térre, de ha biztosra akarsz menni, válaszd az elektromos ajtókitekintőt, melyet szintén megtalálsz webáruházunk kínálatában!

  • Nem szeretnéd, hogy az ajtó a falnak vagy szekrénynek ütközzön? Válogasson ajtóütközőink kínálatából, ahol garantáltan megtalálja a megfelelő darabot, remek áron, házhozszállítással!

  • Ajtó zsanérok kínálatunkban, remek áron, akár ingyenes házhozszállítással.

  • A szellőzőrácsok kisebb helyiségek (toalett, éléskamra) szellőztetésére, kiváló áron és minőségben webáruházunk kínálatában, házhozszálítással! 

  • Fogantyút, kapaszkodót keresel fürdőszobába, WC-be? Webáruházunkban elérhető áron megtalálod őket, három méretben.

  • Ön is utálja, ha az ajtó becsapódik Ön előtt? Kerülje el a bosszankodást és rendelje meg az Önnek legszimpatikusabb ajtókitámasztót még ma webáruházunkból! 

  • Esztétikus kopogtatóval szerelné fel ajtaját? Ebben a kategóriában megtalálja az általunk kínált, kiváló minőségű kopogtatókat és fogasokat. Rendelje meg ma házhozszállítással, kockázatmentesen!

  • Az ajtófogantyúk széleskörűen felhasználhatóak házak, irodák, vendéglátó helyek, középületek ajtóin. Praktikusak és kellemes első benyomást tesznek az ajtón belépő személyre. Ha Ön is a lehető legjobb minőséget keresi, nézzen szét kínálatunkban! 

  • Tájékozódás kihívások nélkül. Épületen belül is alapvető elvárás, hogy könnyen, egyértelmű jelzések alapján tudjunk tájékozódni. Erre nyújtanak megoldást az ajtó névtáblák, melyek remek minőségben megtalálhatóak webáruházunkban.

Ajtó kiegészítőket keresel? Nálunk megtalálod széles választákban egy helyen, legyen szó ajtó névtábláról, ajtóláncról, kopogtatóról, vagy előtetőről! A legkeresettebb kiegészítő termékeink közé tartoznak az ajtóütközők, melyek praktikusan használhatóak beltérre és kültérre egyaránt. Továbbá ez a kategória magába foglalja a többi ajtó tartozékot...

Ajtó kiegészítőket keresel? Nálunk megtalálod széles választákban egy helyen, legyen szó ajtó névtábláról, ajtóláncról, kopogtatóról, vagy előtetőről! A legkeresettebb kiegészítő termékeink közé tartoznak az ajtóütközők, melyek praktikusan használhatóak beltérre és kültérre egyaránt. Továbbá ez a kategória magába foglalja a többi ajtó tartozékot is, mint például kémlelőnyílás, küszöb, fogantyú, zsanér és korlát tartó konzol.

Bővebben
oldalanként
Mutat 31 - 60 / 218

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80