Blog

Kategóriák

Termékkategóriáink rövid ismertetője 1. rész

Publikované dňa 2020-09-23

A blogbejegyzéseinkben hónapról hónapra igyekszünk izgalmas és tartalmas formában bemutatni a webshopunkban található termékeinket. Ebben az összefoglaló részben egy kis ízelítők szeretnénk adni a korábbi cikkeinkből, hogy egy helyen megtalálható legyen minden, amire Önnek szüksége lehet.

A kilincsek és zárszerkezetek, mint otthona fontos kellékei

Az első tolvajok megjelenésével a tulajdonhoz való jog is viszonylag korán felmerült az emberi társadalmakban. A korai zárszerkezetek azonban még csekély védelmet biztosítottak, így könnyen feltörhetők voltak. A fejlődést az évezredek során a biztonság iránti folyamatos igény táplálta.

Érdekes tény, hogy a bonyolultabb zárakat működtető zárbetéteket már az Ókori Rómában is ismerték, a kilincsek feltalálására viszont még jó néhány évszázadig várni kellett. A zárszerkezetek evolúciója a mai napig tart, az elektromos és okos zárak a 21. század elvárásait jelenítik meg.  Webáruházunkban Ön a normál zárbetétek mellett, biztonsági, speciális és elektromos zárbetétek közül válogathat.  A zárszerkezetekről és a nálunk elérhető zártípusokról további hasznos információkat itt olvashat: Érdekességek a zárszerkezetekről

A webshopunk kilincs kínálatát szintén a vásárlók szükségletei szerint állítottuk össze. Az antik hangulatú enteriőrökbe illő kilincseken túl, a jövőt előrevetítő termékekkel is találkozhat. Ilyenek például az okos kilincseink, amelyek Bluetooth-on keresztül egyszerűen irányíthatók. A hozzájuk kifejlesztett alkalmazás iOS/Android rendszerekkel működik. Prémium kilincseinket elsősorban igazán egyedi stílusjegyekkel rendelkező lakások belső tereinek kiegészítő díszítésére kínáljuk. A kilincsekről még több érdekességet itt találhat: Melyik kilincs milyen enteriőrbe illik?

Biztonságos széfek az értékei védelmében

A széf egy olyan, védelmi funkcióval ellátott tároló, ami megóvja a benne elhelyezett értékeket az illetéktelen személyektől és némely esetben a külső környezeti hatásoktól is. A ma kapható széfek egymástól eltérő biztonsági szintekkel rendelkezhetnek.

Vannak olyan változatok, amelyek egy egyszerűbb zárszerkezettel nyithatók és léteznek ujjlenyomat olvasóval ellátott, modern termékek is. A fontosabb dokumentumok tárolására szolgáló tűzálló széfekben pedig még a magas hőmérsékleti viszonyok sem tehetnek kárt. A legjobb tűzálló típusok akár négy órán keresztül bírják az extrém megpróbáltatásokat.

A széfek olykor különféle vizsgálatokon mennek keresztül és az eredmények függvényében kapnak minősítést. Magyarországon általában a minősített széfeket nem csak külföldi, de hazai intézetek is bevizsgálják. A minősítés a biztosítás megkötése miatt is érdekes lehet, a legtöbb magyar biztosító ugyanis feltételként jelöli meg a megfelelő dokumentumok meglétét.

Webshopunkban Ön kétféle széf közül választhat. A kulccsal zárható termékek mellett elektromos zárral felszerelt széfeket is kínálunk. Az elektromos széfek külön kategóriáját képviselik az ujjlenyomat olvasós változatok.  A széfekről bővebben ebben a cikkünkben olvashat: 3+1 kérdés a széfekről

Postaláda kisokos

Magyarországon az első postaládák köztéri levelesszekrények voltak, amelyek elhelyezéséről a 19. század végén császári rendelet gondoskodott. Később, a küldemények pontos és gyors kézbesítéséért a postaládák már a lakóházaknál is megjelentek. Napjainkban ezek a termékek számtalan formában és méretben kaphatók.

Ha új postaládára van szüksége és szeretne olyan típust választani, ami minden szempontból megfelel az Ön igényeinek, három tanácsot érdemes megfogadnia. Először is, az otthoni levelek fogadására egy kisebb méretű postaláda tökéletesen megfelel. Abban az esetben viszont, ha cégnek vásárol és hetente többször fogadnak küldeményeket, célszerű egy nagyobb postaládát választania.

Az anyag kérdését leginkább a használat helyszíne határozza meg. A kültéri postaládák sokkal jobban ellenállnak az időjárás viszontagságainak, mint a beltérre gyártott társaik. A rozsdamentes, vagy alumínium postaládák a hidegben és melegben egyaránt megóvják a küldeményeket.

Az elhelyezésnél csupán arra kell figyelnie, hogy a posta és a futárszolgálat munkatársai minden körülmények között biztonságosan meg tudják közelíteni az Ön postaládáját. Webshopunkban az utcai és lépcsőházi postaládákon túl, beépíthető termékeket és levélbedobókat is találhat. További érdekességek itt olvashatók: A postaládák története

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80