Blog

Kategóriák

Termékkategóriáink rövid ismertetője 2. rész

Publikované dňa 2021-01-29

Termékkategóriáink ismertetőjének első részében bemutattuk a kilincseket, a zárszerkezeteket, valamint szó volt a széfekről is és a sort a postaládáknál hagytuk abba, azonban ma folytatjuk az ismertetőt:

Információs vitrinek

Fontos eseményeket szeretne megosztani a világgal plakátok, vagy szórólapok formájában, de el szeretné kerülni, hogy elázzanak, vagy megsérüljenek? Válassza az információs vitrinek valamelyikét! Webáruházunk kínálatában olyan egyedi információs vitrinekre tehet szert, melyek alkalmasak mind lakóházak, mind vállalkozások, intézmények számára. Szeretne többet megtudni ezekről a hasznos eszközökről? Olvassa el az információs vitrinekről szóló blogbejegyzésünket!

Bútor kiegészítők

Olyan bútort vásárolt, amelynek pántjai nem esztétikusak, vagy nem felelnek meg az elvárásainak? Nálunk megtalálja a megoldást a problémájára! Termékkínálatunkban hatalmas választékban talál ráütődő, félig ráütődő, valamint hidraulikus pántokat!

Új, modern és szemet gyönyörködtető bútor fogantyúkat/gombokat szeretne a már meglévő szekrényeihez? Válasszon széles kínálatunkból, garantáltan megtalálja az önnek tetsző darabot!

Fogasokra lenne szüksége, hogy könnyebb és praktikusabb legyen ruháinak tárolása? Válogasson fogasaink választékából!

Kíváncsi, hogy hogyan dobhatná fel otthonát különböző kiegészítők segítségével? Olvassa el az ezen a címen futó cikkünket weboldalunk blog menüpontja alatt!

Ajtó kiegészítők

Webáruházunk ezen menüpontja alatt mindent ajtó kiegészítőt megtalál, amire csak szüksége lehet, legyen szó akár fogantyúról, előtetőről, kopogtatóról, vagy akár névtábláról! Ez alatt a menüpont alatt találja webáruházunk legnagyobb sikernek örvendő darabjait is, az ajtóütközőket. Ajtóütközőink elérhetőek gumiból és rozsdamentes acélból egyaránt. Továbbá ez a kategória foglalja magába a kémlelőnyílásainkat és a küszöböket is.

Számok és megjelölések

Mint tudjuk az esztétikum mellett más hasznos funkciót is betöltenek életünkben a házszámok és az ajtószámok. Ezek nélkül nem tudnánk (vagy csak nagyon nehezen) megtalálni azt az épületet, melyet keresünk. A kilincsek-postaladak.hu kínálatában különböző felületkezelési módszerrel készült számokat és megjelöléseket kínálunk, melyek egytől egyig ellenállnak az időjárás viszontagságainak! A házszámok történetéről ide kattintva olvashat többet!

Ajtócsukók

Önnel is előfordult már, hogy a kinyitott ajtó becsapódott ön mögött? Szeretné kiküszöbölni ezt a helyzetet? Egyszerű megoldást kínálunk! Válogasson az ajtócsukók menüpont alatt található termékkínálatunkban, ahol olyan ajtócsukókat talál, amelyek azon kívül, hogy megfelelnek a tűzbiztonsági tanúsítványnak, jobbos és balos kivitelezésben is elérhetőek, ráadásul beállítható rajtuk a csukódás sebessége is!

Ez lett volna tehát a termékkategóriáink ismertetőjének második része, reméljük minden kedves vásárlónk megtalálja a számára megfelelő terméket! Felvenné velünk a kapcsolatot? Elérhetőségeinket megtalálja a kapcsolat menüpontban! Nem szeretne lemaradni a legújabb akcióinkról? Kövessen minket a Facebook-on a kilincsek-postaladak.hu felhasználónéven!

Ingyen szállítás

25000Ft feletti vásárlás esetén
mi álljuk a szállítási költséget!

15nap termék visszaküldésre

Vásároljon aggodalom nélkül,
15napja van a termék visszaküldésére!

Kártyás fizetés

Van lehetőség
bankkártyás fizetésre!

Tanácsadás

Hívjon minket!
0036/ 70 234 06 80